Povestea românului care a fost șoferul lui Donald Trump. De ce a ajuns la închisoare

Ultima actualizare:

    Zoltan Tamas nu şi-a văzut familia din iulie 2018Foto: Facebook
Zoltan Tamas nu şi-a văzut familia din iulie 2018Foto: Facebook

Un imigrant român care a lucrat ca șofer pentru familia lui Donald Trump a ajuns la închisoare în SUA, la un an după ce a primit o amânare a expulzării. Zoltan Tamas nu și-a mai văzut familia din iulie 2018.

Acuzat de fraudă în domeniul asigurărilor în România, românul a atras atenția Autorității pentru imigrație și vămi din SUA (ICE). Zoltan Tamas a participat la loteria vizelor și a câștigat drept de rezidență, urma să fie expulzat anul trecut, dar avocatul său a obținut o amânare, potrivit Digi24. El a rămas în arest timp de 19 luni. 

Fiica lui nu mai are mult de trăit

Zoltan Tamas, care în 2011 a cumpărat o locuinţă de 60.000 dolari în districtul Palm Beach, a lucrat pentru Donald Trump. Cât a stat în arest, românul a ratat a lipsit de la ziua de naştere a fiului său, care a împlinit 12 ani, şi de la cea a fiicei sale grav bolnav. Copila  s-a născut cu o malformaţie a inimii şi medicii i-au declarat familiei că nu are mult de trăit. 

Mario Urizar, avocatul românului, susține că cesta este ţinut în arest din cauza acuzaţiei de fraudă în domeniul asigurărilor, formulată în România. Atunci când agenţii ICE au văzut istoricul lui Tamas, ei l-au convocat pentru un interogatoriu în iulie 2018 şi de atunci familia sa nu l-a mai văzut.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net