Povestea fascinanta din spatele unui sortiment de gin unic!

Ultima actualizare:

Atunci cand vrei sa savurezi un pahar de gin, ai multe optiuni dintre care poti alege. Produse in diferite locuri din lume, cu ingrediente care difera, aceasta bautura versatila poate avea arome variate. In cele ce urmeaza, vei descoperi mai multe despre brandul The Botanist, produs artizanal in insula Islay, situata in nord-vestul Scotiei.

Fiind un gin super-premium, The Botanist iti ofera o experienta de neegalat, prin intermediul careia vei descoperi aroma plantelor unice de pe insula Islay. Obtinuta in vestita distilerie Bruichladdich, construita in 1881, aceasta bautura este o expresie rara a spiritului scotian autentic.

Savoarea insulei scotiene

Cand vine vorba de una dintre cele mai renumite bauturi alcoolice, povestea care conteaza cu adevarat este cea aflata inauntrul ei. The Botanist se mandreste cu ingredientele alese cu grija si amestecate astfel incat sa ofere o bautura unica, ale carei aroma si savoare sunt inconfundabile. De altfel, semnatura acestui brand este ca ofera sticle personalizate, decorate cu ingredientele care au dus la obtinerea unei combinatii de exceptie.

Reteta care sta la baza cunoscutei bauturi alcoolice contine ingrediente naturale, plante, radacini si seminte. Printre acestea se numara flori de primavara, ienupar, menta salbatica, miere de ciulini, coriandru, anason sau coaja de portocala. Iata care este rezultatul!

  • Aspect: Un gin clar, limpede, intr-o sticla cu un design minimalist.
  • Miros: The Botanist are un parfum unic, care te poarta pe taramurile scotiene. Deosebita si revigoranta, aroma acestuia combina intr-un mod inedit si seducator buchete de flori primavaratice, mentol dulce, menta, coriandru cu note de anason, lamaie si coaja de portocala.
  • Gust: Bautura premium are un gust bogat, bine echilibrat si deosebit de divers. Prima senzatie pe care o experimentezi este racoritoare si, ulterior, aceasta se transforma intr-un gust cald si fin, de care te vei indragosti pe loc.
  • Finish: Finish-ul lung si proaspat iti ofera aroma unor condimente intense.
  • Poti savura aceasta bautura in varianta simpla ori poti adauga gin tonic, suc de lamaie, miere, menta sau orice alte ingrediente doresti. De asemenea, este ideala pentru prepararea unor cocktailuri delicioase precum French 75, Negroni, Martini, Gimlet si multe altele. Cadoul ideal pentru cei care iubesc natura In magazinul online www.beicevrei.ro vei gasi pachetul cadou de la Botanist in care sunt incluse o sticla de The Botanist Islay Dry Gin, dar si un tin planter personalizat, decorat cu denumirile in latina ale plantelor aromatice utilizate in obtinerea acestei bauturi. Ideea care sta la baza acestei variante de cadou este sustenabilitatea. Ambalajul poate fi folosit pentru sadirea semintelor sau pentru cultivarea rasadurilor de plante aromatice, precum menta, lamaita, cimbrul, busuiocul, rozmarinul si multe altele. Douglas Taylor, directorul executiv al Distileriei Bruichladdich, a declarat ca „Prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, speram sa incurajam oamenii sa se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice in propria casa, puteti experimenta cu arome locale de sezon intr-un mod sustenabil.” De asemenea, un alt dar inspirat este si sticla de The Botanist, care vine la pachet cu doua pahare asortate. In momentul de fata, acest pachet cadou beneficiaza de o reducere de 15% fata de pretul original in cadrul magazinului online beicevrei.ro. Astfel, daca vrei sa ii oferi cuiva o surpriza de neuitat, stii deja care este cea mai buna alegere!
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net