Povestea desprinsă din filme a prințesei Mary. Ieri, juristă, astăzi se pregătește să devină viitoarea regină a Danemarcei

Ultima actualizare:

    Cuplul princiar Mary şi FrederikFoto: Profimedia
Cuplul princiar Mary şi FrederikFoto: Profimedia

Povestea prinţesei Mary fascinează întreaga lume. Ea a fost o fată simplă aleasă drept soţie de prinţul Frederik al Danemarcei, după ce a cunoscut-o într-un bar.

Ieri o fată simplă din Tasmania, astăzi o viitoare regină! Ziarul britanic ”Daily Mail” prezintă povestea extraordinară a prinţesei Mary a Danemarcei, astăzi în vârstă de 48 de ani. Până la 28 de ani, ea a fost o juristă oarecare, născută în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei. Basmul care a devenit realitate a început în urmă cu 20 de ani. Prinţul Frederik al Danemarcei, astăzi în vârstă de 52 de ani, se afla la Sydney, în Australia pentru a susţine echipa ţării sale de canotaj la Olimpiadă. În timp ce se afla în barul Slip Inn, privirea sa s-a încrucişat cu cea a frumoasei Mary Donaldson. S-au uitat intens unul la altul şi în cele din urmă au început să vorbească.

Mary Donaldson când l-a cunoscut pe prinţul moştenitor al coroanei
Mary Donaldson când l-a cunoscut pe prinţul moştenitor al coroanei

Australianca habar nu avea că turistul din faţa ei era însuşi viitorul rege al Danemarcei. Frederik i-a cerut numărul de telefon şi au ţinut legătura de la distanţă mult timp. Prinţul îi făcea vizite în secret iubitei sale până în 2001, când Mary s-a mutat la Copenhaga pentru a studia limba daneză la Studieskolen. În 2003, Regina Margareta a II-a (80 de ani) a anunţat logodna lor. Frederik şi Mary s-au căsătorit la 14 mai 2004. Ei au împreună 4 copii: Christian (14 ani), gemenele Josephine şi Sophia, de 10 ani, şi Vincent, de 9 ani. După moartea Reginei, când Frederik va urca pe tron, Mary va deveni prima regină daneză de origine australiană.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net