Povestea cutremurătoare a unei mame care și-a transformat copilul în călău ISIS

Ultima actualizare:

    O mamă și-a transformat propriul copil în cășău ISIS după ce a devenit ea însăși membră a grupului teroristFoto Daily Mail
O mamă și-a transformat propriul copil în cășău ISIS după ce a devenit ea însăși membră a grupului teroristFoto Daily Mail

Atunci când Sally Jones a realizat în 2004 fotografia de familie alături de partenerul ei și copilul lor nou-născut, păreau un cuplu obișnuit. Nimeni nu s-ar fi gândit că în timp, Sally ar fi putut deveni o ucigașă adeptă a ideologiei Statului Islamic, transformându-și copilul într-un călău.

Daily Mail spune povestea cutremurătoare a unei mame care s-a convertit la principiile ucigașe ale ISIS și și-a educat propriul copil Joe Dixon, în spiritul terorismului după ce s-au mutat în Siria pentru a se alătura Statului Islamic.

Acum, băiețelul  are 11 ani și poate fi văzut într-un material video publicat pe Internet, ținând în mână un pistol deasupra capului unui prizonier kurd care urma să fie executat. Copilăria lui se rezumă la a fi un călău nemilos, care se bucură atunci când ia viața prizonierilor.

Familia băiețelului a fost șocată atunci când au văzut imaginile filmate, dar bunica copilului-călău este convinsă că unul dintre cei cinci ucigași este nepotul lor dispărut împreună cu mama sa în urmă cu câțiva ani. Membrii familiei sunt îndurerați de ce a putut deveni nepotul lor și consideră că este chiar mai greu de suportat decât dacă ar fi deplâns moartea acestuia.

La doar 11 ani, Joe execută cu sânge rece prizonieri kurzi
La doar 11 ani, Joe execută cu sânge rece prizonieri kurzi

Apropiații lui Sally Jones spun că aceasta la rândul ei a fost o femeie cu probleme de personalitate, având o viață dezordonată. Ea a fost crescută în spiritul creștin, dar pe la vârsta adolescenței a început să devină atrasă de muzica punk, să se îmbrace tot mai extravagant și să bea mult alcool. De aici a fost doar un pas până a începe să se prostitueze pe marginea drumului. Așa l-a întâlnit pe Jonathan Wilkinson, bărbatul cu care l-a conceput pe Joe. 

La început, Sally și Wilkinson nu au avut o relație normală; între cei doi existau mereu certuri, locuiau într-un cort și se despărțeau periodic, având fiecare relații paralele, dar apoi se împăcau și se mutau din nou împreună. Wilkinson a murit la doi ani după ce băiețelul lor s-a născut. Sally a început să consume droguri, iar pe măsură ce viața ei a devenit tot mai dezordonată, l-a atras și pe Joe în cursa unei vieți lipsite de o direcție precisă. Chiar dacă și-au găsit refugiul printre teroriștii ISIS, pe măsură ce va trece timpul, va fi imposibil pentru Joe să întoarcă spatele căii greșite pe care i-a ales-o mama sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net