Povestea care a șocat Rusia! Se mărită cu fiul vitreg pe care îl creşte de la 7 ani

Ultima actualizare:
În urmă cu 13 ani
În urmă cu 13 ani

Îl creşte de când avea 7 ani şi după ce a împlinit 20 s-a hotărât să îl ia de bărbat! Marina Balmaşeva, de 35 de ani, din oraşul Krasnodar, aflat în ţinutul siberian Krasnodar, a şocat întreaga Rusie după ce şi-a anunţat nunta.

Marina Balmaşeva a devenit o vedetă pe reţelele sociale după ce a reuşit să slăbească peste 60 de kilograme în decurs de câţiva ani. Ea are nu mai puţin de 420.000 de admiratori pe Instagram şi trăieşte din campanii publicitare. Ea şi-a şocat fanii după ce a postat o poză cu iubitul ei Vladimir, de 20 de ani, şi a povestit că îl creşte ca mamă vitregă de când avea vârsta de 7 ani.

Balmaşeva a fost măritată cu Alexei Balmaşev, de 45 de ani, timp de 10 ani. Au divorţat din cauza unor tensiuni apărute între ei. Marina avea 22 de ani când a devenit mama vitregă a fiului biologic al lui Alexei şi a avut grijă de el ca de propriul copil. De-a lungul relaţiei, Alexei şi Marina nu au avut copii, dar Marina i-a adoptat pe toţi cei cinci copii ai soţului şi patru dintre ei locuieasc în prezent cu ea. Cel mai mic dintre ei a rămas la tatăl lui pentru că suferă de Sindromul Down. 


    În urmă cu 13 ani
În urmă cu 13 ani

”Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul. Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a comentat Marina, care vrea neapărat să aibă copii cu fiul vitreg.

Epidemia de COVID-19 le-a dat complet peste cap planurile de nuntă, dar au suficientă răbdare ca totul să se termine pentru a avea parte de ceremonia mult visată. Rusia a înregistrat miercuri peste 2.200 de decese, 242.300 de persoane au fost contaminate şi de la o zi la alta numărul îmbolnăvirilor sare cu câte 10.000 de noi cazuri.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net