Violată la 12 ani de şapte bărbaţi, ignorată de poliţie şi serviciile sociale

Ultima actualizare:

    Sarah Wilson acum, la 23 de ani, şi pe vremea când era adolescentă (dreapta) şi-şi petrecea unele nopţile cu mai mulţi bărbaţiFoto: arhiva personală
Sarah Wilson acum, la 23 de ani, şi pe vremea când era adolescentă (dreapta) şi-şi petrecea unele nopţile cu mai mulţi bărbaţiFoto: arhiva personală

O tânără de 23 de ani a redeschis o discuţie majoră în Marea Britanie după ce a publicat o carte în care povesteşte iadul pe care l-a trăit în adolescenţă, când a fost violată de mai mulţi bărbaţi, în nenumărate rânduri.

Sarah Wilson s-a născut şi a copilărit în Rotherham, un oraş din South Yorkshire (centrul Angliei). Pe la 11 ani a cunoscut persoane diverse din comunitatea pakistaneză, destul de consistentă în zonă, în mare parte bărbaţi de douăzeci sau treizeci de ani.  Aceştia au început să-i ofere cadouri şi pretindeau că-i sunt prieteni, fiind vrăjită de interesul lor. Iar când a venit vorba de sex, fata nu s-a opus.

Sarah nu mai era virgină. Când avea 11 ani, ea a fost violată de un bărbat de 30 de ani la un loc de joacă de lângă o şcoală, noaptea. La puţin timp după ce a împlinit 12 ani a ajuns într-o maşină cu un bărbat pakistanez de 35 de ani şi au făcut sex.

Răul era făcut, iar ruşinea din viaţa ei a continuat. Fata era dependentă de alcool şi droguri şi accepta tot ce-i propunea „prietenii” ei.

„Mi-au spus că sunt frumoasă şi mi-au cumpărat tot ce-am vrut: telefoane, haine, mâncare, ţigări şi, bineînţeles, alcool şi droguri. Credeam că e ceva normal în acea perioadă, la 12 ani, când mă duceau în oraşe dubioase, unde făceam sex cu ei şi cu amicii lor”, povesteşte Sarah Wilson în cartea ei, intitulată „Violată”.

„În unele nopţi, eram dusă la sute de mile depărtare şi eram pusă să mă culc chiar şi cu şapte bărbaţi la rând”, continuă ea.

Nu putea să-i refuze. „Cum să spun nu? Nu voiam să mă lase să mă duc acasă fără un ban şi eram dependentă de alcool şi droguri pe care nu mi le permiteam. Mai mult, mi-au ameninţat familia că dau foc la casă dacă nu fac ce vor ei”, explică tânăra.

Stilul acesta de viaţă a continuat până la 17 ani, când cei ce o abuzau s-au săturat de ea. „Crescusem”, este concluzia pe care a tras-o Sarah.

În ciuda faptul că a alertat autorităţile, Sarah nu a avut parte de sprijin, susţine ea. Poliţiştii o acuzau că de bună voie stă cu acei bărbaţi, având în vedere că se întoarce mereu la ei, iar serviciile sociale nu-i asigurau nici o protecţie. Cât timp a stat la un cămin de copii, bărbaţii cu care făcea sex veneau şi o luau cu taxiul noaptea, returnând-o în zori. „Cei de la cămin chiar plăteau cursele”, dezvăluie tânăra.

În prezent, Sarah Wilson încearcă să ducă o viaţă normală. A rămas în Rotherham şi a devenit mamă. Merge foarte rar cu taxiul: unii dintre violatori erau taximetrişti.

Sarah Wilson nu e un caz singular. În Rotherham s-au înregistrat 1.400 de fetiţe abuzate sexual începând cu anii 1990, uneori de mai mulţi bărbaţi, predominant de origine asiatică. Autorităţile au identificat 300 de suspecţi, iar ancheta ar putea dura până în 2019, scrie Daily Mail.

Sarah a avut o soră, Laura, care la 17 ani a fost omorâtă de iubitul ei – culmea! – tot de origine pakistaneză. Grozăvia s-a petrecut în 2010. Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viaţă, dar ar putea fi eliberat condiţionat în 2029.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net