Poveste-șoc din bordelurile din Amsterdam: «Un client râdea în timp ce urina pe mine»

Ultima actualizare:

    “Red District” din Amsterdam, un loc al plăcerilor vizitat de turişti din toată EuropaFoto: Guliver/ GettyImages
“Red District” din Amsterdam, un loc al plăcerilor vizitat de turişti din toată EuropaFoto: Guliver/ GettyImages

Şi-a povestit drama în cotidianul britanic “Daily Mail”! Angelica, o româncă de 22 de ani, s-a transformat dintr-o tânără ambiţioasă şi deşteaptă într-o femeie traumatizată. Ea le-a povestit jurnaliştilor englezi cum a fost adusă de iubitul ei, la 17 ani, în Occident, cu promisiunea unui loc de muncă. Apoi a fost, pur şi simplu, vândută şi obligată să se prostitueze la Amsterdam.

Avea 17 ani şi i se părea că toată lumea e a ei! Iubitul Angelicăi a chemat-o la Londra, pentru un job bine plătit: hairstylist. Fata a povestit pentru publicaţia “Daily Mail” cum totul s-a transformat într-un coşmar. Iubitul ei a vândut-o unor proxeneţi, care au dus-o în faimosul Cartier Roşu din Amsterdam (Olanda), pentru a se prostitua. “Când am văzut toate bordelurile cu fete în vitrine, am început să plâng. Am plâns în hohote, fiindcă arătau groaznic şi mi-am dat seama că asta mă aştepta şi pe mine“, a mărturisit ea pentru “Daily Mail”. Traficanţii i-au spus că le datorează 27.000 de lire sterline, susţinând că ar fi suma pentru care familia ei a acceptat să tacă şi să nu-i declare dispariţia, minciună menită să o demoralizeze pe adolescentă. 

Câştigul zilnic de 350 de lire sterline (aproximativ 390 de euro) ajungea la proxenetul ei, care-i dădea doar 9 euro pentru mâncare. Clienţii bordelului plăteau în jur de 35 de lire (39 de euro) pentru sex normal. Proxenetul o viola şi o bătea în mod repetat, ba chiar a tăiat-o cu un cuţit pe faţă. 

Dintre clienţi, cei mai răi erau britanicii: “Mă tratau ca pe un gunoi. Unul chiar a urinat pe mine şi râdea în timp ce făcea asta. Mereu erau beţi. Îmi făceau foarte rău”,  şi-a amintit românca. Avea un program de 12 ore pe zi şi câteodată dormea chiar în bordel, în cazul în care vreun client solicita un serviciu sexual la prima oră a dimineţii. 

În cele din urmă, fata a reuşit să-i spună cuiva calvarul prin care trecea şi, după ce a fost alertată poliţia, a fost dusă la un adăpost din afara oraşului. Deşi a reuşit să scape, perioada de cinci ani în care a fost silită să se prostitueze a lăsat urme adânci. Angelica s-a ales cu o boală venerică şi a fost forţată să facă un avort. Familia n-a comunicat cu ea, crezând că a ales această viaţă de bunăvoie. În cele din urmă, Angelica s-a întors în România, la familie, şi încearcă să dea uitării trecutul. “Acum înţeleg că am fost traficată, atunci nici nu cunoşteam acest cuvânt. Problema e că, după ce am ajuns la bordel, toată lumea trecea pe lângă vitrina mea zâmbind şi făcându-mi cu mâna, inclusiv unii dintre poliţişti, pentru că totul era perfect legal”. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net