Potopul s-a abătut asupra Europei! Prăpăd în Franța, Marea Britanie și Italia

Ultima actualizare:

    Italia. 30 de metri de  pod, distruşi de  o alunecare  de teren din  Savona, Italia
Italia. 30 de metri de pod, distruşi de o alunecare de teren din Savona, Italia

Vremea a luat-o razna complet! Două persoane au murit în Franţa în urma inundaţiilor, un pod din Savona, Italia, s-a rupt în urma unei alunecări de teren, iar Marea Britanie se pregăteşte de un nou val de inundaţii după ce furtuna Sebastian din Oceanul Atlantic ameninţă coastele sud-vestice!

Meteorologii francezi au emis avertismente repetate în localităţile de pe coasta mediteraneană după ce o cantitate incredibilă de precipitaţii a paralizat complet localităţi întregi. Conform statisticilor, în această zonă au căzut în doar două zile echivalentul de precipitaţii aferent unei luni întregi. Nisa a fost înghiţită de ape, Le Muy, Cabasse şi Villefranche-Sur-Mer de asemenea.

Un om a fost găsit mort în maşina sa în Cabasse. În Italia, Veneţia a suferit pagube de peste un miliard de euro după ce nivelul apei a crescut ameninţător în ultimele două săptămâni cu 1,3 metri. 150 de oameni au fost evacuaţi din Liguria, Italia, din cauza alunecărilor de teren, Genoa şi Torino sunt sub ape şi 30 de metri de pod au fost distruşi de alunecările de teren din Savona.

Marea Britanie a fost înghiţită de ape încă de acum două săptămâni, însă năpasta nu a trecut pentru că localnicii din Lincolnshire aşteaptă să fie loviţi de furtuna Sebastian. Râul Eau din South Wales i-a obligat pe localnici să îşi părăsească locuinţele încă din data de 15 noiembrie. Vântul va atinge viteze de peste 80 km/h şi cantitatea de precipitaţii va fi uriaşă.

În ceea ce priveşte ţara noastră, meteorologii ANM care au publicat o prognoză pentru următoarele două săptămâni spun că în următoarele zile vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Temperaturile vor urca şi până la 15 grade şi abia după 30 noiembrie vremea se va mai răci. La munte vor fi în jur de 7 grade până vineri, 29 noiembrie. După această dată, vor fi cel mult 2 grade ziua şi minus 6 grade noaptea.

Franţa. O persoană şi-a  pierdut viaţa în  Cabasse, Franţa,  în urma inundaţiilor.  Meteorologii spun  că în doar două  zile a plouat cât  într-o lună
Franţa. O persoană şi-a pierdut viaţa în Cabasse, Franţa, în urma inundaţiilor. Meteorologii spun că în doar două zile a plouat cât într-o lună

Doar 33 de oi salvate din cele 14.600

”Cei 22 de marinari au scăpat toţi, iar majoritatea oilor sunt moarte”. Este concluzia seacă a comandamentului desfăşurat la sediul Prefecturii Constanţa unde autorităţile au analizat cum să scoată din apă oile din vasul răsturnat la Capul Midia. Sute de oi moarte plutesc pe mare în dreptul Capului Midia, după ce au ieşit din nava siriană răsturnată. În fiecare oră, din vaporul Queen Hind ies la suprafaţă alte şi alte animale moarte. Deocamdată autorităţile nu au scos vii decât 33 de oi din cele 14.600 pentru că majoritatea sunt în ”pântecul vasului unde nu se poate ajunge”. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, operaţiunile încearcă redresarea navei pe chila dreaptă în vederea degajării căilor de acces către punţile inferioare, pentru salvarea animalelor rămase în viaţă. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net