Posibil complice la atentatele din Paris, arestat în Germania

Ultima actualizare:

    Un posibil complice al teroriștilor de la Paris a fost arestat în urmă cu o săptămânăFoto: Arhiva Click!
Un posibil complice al teroriștilor de la Paris a fost arestat în urmă cu o săptămânăFoto: Arhiva Click!

Un posibil complice al atentatorilor de la Paris, un bărbat de 51 de ani din Muntenegru, a fost arestat săptămâna trecută în Germania. La bordul mașinii sale au fost găsite mai multe pistoale, arme automate, muniție, două grenade și explozibili. Totodată, destinația setată în sitemul de navigație al autoturismului era Paris.

Franța a fost zdruncinată de șase atentate teroriste, vineri (13 noiembrie), care s-au soldat cu peste 120 de morți și 350 de răniți, Un posibil complice al teroriștilor a fost arestat în landul german Bavaria. Bărbatul din Muntenegru a fost oprit de un filtru al poliției pe o șosea, săptămâna trecută. Premierul Bavariei confirmă că ar putea exista o legătură între acest caz și masacrul care a avut loc la Paris, potrivit Digi24

Polițiștii au văzut în mașină o piesă a unui pistol, așa că l-au reținut imediat. Oamenii legii au descoperit că în vehicul era o ascunzătoare în care se găsea un adevărat arsenal.

Opt puşti automate Kalaşnikov, două pistoale, un revolver, muniţia pentru ele, două grenade şi 200 de grame de explozibil TNT, a declarat Oliver Bendixen, reporter Bayerische Rundfunk.

De asemenea, după ce au cercetat telefonul mobil și sitemul de navigație al mașinii, autoritățile germane au descoperit că destinația bărbatului era Paris. Polițiștii susțin că și-au anunțat colegii din Franța imediat după ce bărbatul a fost reținut, dar ofițerii francezi nu au cerut alte detalii despre acest caz. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net