Posibil complice la atentatele din Paris, arestat în Germania

5-2col.jpg

atentatele din paris filmul evenimentelor
Un posibil complice al teroriștilor de la Paris a fost arestat în urmă cu o săptămână
Foto: Arhiva Click!

Un posibil complice al atentatorilor de la Paris, un bărbat de 51 de ani din Muntenegru, a fost arestat săptămâna trecută în Germania. La bordul mașinii sale au fost găsite mai multe pistoale, arme automate, muniție, două grenade și explozibili. Totodată, destinația setată în sitemul de navigație al autoturismului era Paris.

Franța a fost zdruncinată de șase atentate teroriste, vineri (13 noiembrie), care s-au soldat cu peste 120 de morți și 350 de răniți, Un posibil complice al teroriștilor a fost arestat în landul german Bavaria. Bărbatul din Muntenegru a fost oprit de un filtru al poliției pe o șosea, săptămâna trecută. Premierul Bavariei confirmă că ar putea exista o legătură între acest caz și masacrul care a avut loc la Paris, potrivit Digi24

Polițiștii au văzut în mașină o piesă a unui pistol, așa că l-au reținut imediat. Oamenii legii au descoperit că în vehicul era o ascunzătoare în care se găsea un adevărat arsenal.

Opt puşti automate Kalaşnikov, două pistoale, un revolver, muniţia pentru ele, două grenade şi 200 de grame de explozibil TNT, a declarat Oliver Bendixen, reporter Bayerische Rundfunk.

De asemenea, după ce au cercetat telefonul mobil și sitemul de navigație al mașinii, autoritățile germane au descoperit că destinația bărbatului era Paris. Polițiștii susțin că și-au anunțat colegii din Franța imediat după ce bărbatul a fost reținut, dar ofițerii francezi nu au cerut alte detalii despre acest caz. 

Loading...
 
 

Citește și

 • bataclan teroristi atentate paris

  Au apărut primele imagini surprinse în timpul atacului terorist din sala Bataclan, unde concerta formația Eagles of Death Metal. Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate teroriste în Paris. Jihadiștii au împușcat oameni la întamplare apoi s-au aruncat în aer. Atacurile s-au soldat cu peste 120 de morți și 350 de răniți.

 • atentate in paris terorist identificat

  A fost identificat unul dintre teroriștii care au îndoliat Europa. Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate simultane, în Paris, care s-au soldat cu moartea a cel puțin 129 de persoane, și rănirea altor 350. Unul dintre jihadiști a fost identificat după amprente. Autoritățile franceze i-au găsit degetul în locul unde s-a aruncat în aer.

 • patrick pelloux charlie hebdo paris

  Un doctor care scris pentru Charlie Hebdo a tratat răniții din atentatele de vineri seară (13 noiembrie). La nici un an de la atacul terorist asupra redacției Charlie Hebdo, Parisul a retrăit coșmarul terorismului. Peste 120 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 350 au fost rănite. Printre primii doctori care au ajuns la fața locului s-a numărat și Patrick Pelloux, care scria pentru publicația franceză care a fost atacată în ianuarie.

 • atentate paris

  Inima Europei a fost zguduită de șase atentate teroriste, vineri (13 noiembrie). Bilanțul provizoriu al atacurilor de la Paris a ajuns la 129 de morți și 350 de răniți. Numărul victimelor ar fi fost și mi mare dacă paznicii nu l-ar fi oprit pe unul dintre teroriștii sinucigași, chiar la intrarea în stadion, unde se juca un amical între Franța și Germania, și unde era prezent președintele francez François Hollande .

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1