Porecla răutăcioasă pe care angajații Casei Albe i-au pus-o Ivankăi Trump

ivanka_trump.jpg

ivanka trump
Ivanka Trump
foto: arhiva personala

Fiica cea mare a lui Donald Trump este foarte activă în politică și a fost numită consultat al tatălui ei. Ivanka este acum responsabilă pentru restul angajaților de la Casa Albă, împreună cu soțul ei, Jared Kushner.

Se pare că această poziție superioară i-a adus o reputație mai puțin plăcută în rândul staff-ului. Recent, un fost angajat a dezvăluit că Ivanka Trump a căpătat o poreclă nu tocmai pozitivă, potrivit independent.co.uk.

Se pare că fiica președintelui Statelor Unite este numită „Prințesa Regală” în mod ironic de către ajutoarele lui Trump. Porecla se trage din faptul că angajații de la Casa Albă sunt de părere că Ivanka a profitat de „nepotism” pentru a ajunge în poziția în care este.

Cu toate acestea, Trump respinge toate acuzațiile de parvenire și susține că Ivankăi i-ar fi fost mult mai bine dacă nu era fiica lui: „Dacă nu ar fi fost fiica mea, i-ar fi fost mult mai ușor... Acesta ar putea fi singurul lucru rău din viața ei, dacă vreți să știți adevărul.”

 

Loading...
 
 

Citește și

 • donald trump, ivanka trump

  Ivanka Trump are de curând un birou al ei la Casa Albă și este o prezență constantă la întâlnirile la nivel înalt ale tatălui ei. Fiica lui Donald Trump intră, așadar, în clubul restrâns al fiicelor de președinți despre care vorbește toată lumea, alături de fata dansatoare a lui Vladimir Putin sau de ”gazela” lui Erdogan.

 • justin trudeau premier canada ivanka

  Pozele cu Ivanka Trump şi Justin Trudeau au făcut înconjurul lumii recent. Şi asta pentru că fiica lui Donald Trump a fost pur şi simplu fermecată de premierul Canadei.

 • ivanka

  Ivanka Trump, fiica președintelui american Donald Trump, este o personalitate publică destul de controversată, mulți considerând că își susține tatăl chiar și în cele mai neinspirate decizii pe care acesta le ia. Însă, uneori își mai spală din păcate cu mici gafe, care amuză multe lume. Într-un restaurant aceasta a confundat poza unui fotbalist celebru cu o icoană.

 • ivanka

  Ivanka Trump a devenit o femeie pe cât admirată, pe atât de controversată de când tatăl său, Donald Trump, a devenit președintele Statelor Unite și s-a mutat la Casa Albă. Fiica președintelui este remarcată și analizată, indiferent dacă se află pe stradă sau la evenimente oficiale. Cu toate acestea, Ivanka era cunoscută și înainte ca tatăl său să ia în primire mandatul de la Casa Albă, cochetând cu industria modei, la fel ca mama sa vitregă, Melania Trump.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1