Polițiștii din Bruxelles, orgie sexuală pe timpul stării de alertă?

alerta_antiterorista_bruxelles.jpg

alerta antiterorista bruxelles
Soldații patrulau străzile capitalei Belgiei în timpul alertei antiteroriste
foto: AFP

După cele șase atentate comise în Paris la 13 noiembrie, autoritățile belgiene au ridicat la maximum nivelul alertei teroriste în Regiunea Bruxelles. Metroul a fost scos din circulație, iar cetățenii au fost sfătuiți să rămână la adăpost. Mai mult, a fost impusă ora „de intrare în casă” la 22.00.

Școlile, barurile, restaurantele au fost și ele închise, iar pe străzi nu mai vedeai picior de om. Totuși, în stația de Poliție Ganshoren, din suburbia Molenbeek din Bruxelles, se pare că ofițerii se distrau pe cinste. Potrivit independent.co.uk, opt soldați de gen masculin și doi ofițeri de poliție de sex feminin ar fi întreținut relații sexuale în grup, în timp ce căutările teroristului de Paris erau în toi.

Informațiile nu au fost confirmate de oficiali. Sursele spun că ofițerii de poliție s-au înfierbântat la vederea soldaților în uniformă și au profitat de contextul stării de alertă pentru a-și da frâu dorințelor sexuale.

Purtărtorul de cuvânt al Poliției, Johan, Berckmans, a declarat: „Putem doar confirma că între 15 și 20 de soldați au stat în Ganshoren în acea perioadă”. Autoritățile au început o investigație pentru a afla dacă zvonurile sunt adevărate.

loading...
Loading...

Citește și

 • artificii revelion

  Belgienii nu vor mai avea parte de jocuri de lumini fastuoase în noaptea de Revelion. Oficialii capitalei Bruxelles au decis să anuleze spectacolele de artificii în umbra recentelor evenimente din Paris, dar și pentru că autoritățile se tem pentru siguranța cetățenilor.

 • operatiune antiterorista la bruxelles

  O amplă operaţiune antiteroristă la Bruxelles care a avut loc duminică seara (22 noiembrie) a dus la arestarea a 16 persoane suspectate că ar fi implicate în ameninţările cu atentate din Belgia. Vizat în operaţiune a fost chiar Salah Adbeslam, despre care se crede că a jucat un rol important în atentatele de pe 13 noiembrie de la Paris. Locuitorii oraşului au avut însă o reacţie inedită la această operaţiune antiteoristă: ei au publicat poze cu pisici pe reţelele de socializare pentru a deruta teroriştii.

 • armata belgiană

  Autorităţile belgiene au ridicat sâmbătă(21 noiembrie) la maxim nivelul alertei teroriste în Regiunea Bruxelles. Aceştia averitizează asupra unei "ameninţări serioase şi iminente care necesită adoptarea unor măsuri de securitate, precum şi recomandări specifice pentru populaţie".

 • alerta teroriste bruxelles bucuresti

  Amenințările teroriste de la Bruxelles (Belgia) mută un eveniment în București. Organizatorii unui spectacol de muzică electronică ce trebuia să aibă loc vineri (5 decembrie) au decis, în ultimul moment, să mute show-ul în România. Motivul principal este alerta care s-a declanșat sâmbătă (21 noiembrie) în capitala belgiană.