Polițistele ISIS au mutilat o mamă care își alăpta copilul!

Ultima actualizare:

    Brigada Al-Kahnsa terorizează un oraș sirianFoto: mirror.co.uk
Brigada Al-Kahnsa terorizează un oraș sirianFoto: mirror.co.uk

O femeie a fost ucisă într-un mod brutal deoarece a fost prinsă alăptându-și copilul. Brigadă ISIS Al-Khansa, formată exclusiv din femei au torturat-o și au omorât-o pe mama care încerca să își ascundă fiul sub haine. Femeia a fost mutilată, iar bebelușul i-a fost smuls din brațe.

Al-Khansa este o brigadă specială a Statului Islamic, care acționează în Raqqa și care a fost creată pentru a „instaura” viziunea radicală a teroriștilor. Aisha, o femeie care a locuit în Raqqa (Siria) și s-a mutat în Turcia, a povestit pentru Sunday Times că „O polițistă ISIS a luat bebelușul, i l-a dat altei femei apoi a omorât-o pe mama copilului”.

Site-urile de propagandă ale ISIS susțin că femeia a fost mutilată înainte să fie ucisă de către polițistele ISIS. Brigada Al-Khansa recurge la acte oribile și forțează fetele tinere să devină sclave sexuale.

Raqqa este un oraș al terorii, aflat sub stăpânirea Statului Islamic. Femeile nu au voie să iasă din casă decât însoțite de un bărbat. Totodată, fetele care au ajuns la pubertate trebuie să își ascundă trupul, să poarte mănuși și să nu își lase chipul la vedere. Femeile care încalcă aceste reguli sunt arse de vii, potrivit cotidianului britanic Mirror. În luna iulie, brigada Al-Khansa a omorât în bătaie o fată 17 ani deoarece se uita la hainele expuse într-un magazin, 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net