Polițistă, prinsă că se prostitua pentru 100 € pe noapte, deși avea un salariu de 60.000 €

politista_1.jpg

politista prostituata
Ziua era polițistă, noaptea se prostitua
Foto: Metro.co.uk

O polițistă din New York, aflată în perioada de probă riscă acum să devină din om al legii, o condamnată după ce s-a descoperit că aceasta își petrecea nopțile prostituându-se.

Ocupația „secretă” a Galieshei Smith (26 de ani) a fost descoperită atunci când polițiștii au descoperit pe Internet o reclamă în care își anunța serviciile pe care le oferă, informează Metro.co.uk.

În reclamă, „polițista” se prezenta viitorilor doritori de senzații tari sub pseudonimul Lisa Smith și erau publicate numărul ei de telefon și un material video pornografic, în care făcea sex oral unui bărbat. Iată ce adăugase ea la descriere: „Asta este o experiență inedită! Am un chip drăguț care se potrivește cu acest corp micuț și sexy. Da, îmi plac sexul oral și săruturile.”

politista_2.jpg

politista prostituata
Oferea oricărui bărbat sex oral în schimbul sumei de 100 de euro
Foto: Metro.co.uk

După ce au descoperit micul secret al Lisei/Galieshei, poliția a decis să desfășoare o operațiune de prindere a acesteia în flagrant. Un polițist sub acoperire a contactat-o, iar ea a acceptat să-l întâlnească. Ei s-au întâlnit la un hotel, unde i-a spus „clientului” că îi cere 100 de euro pentru o partidă de sex. Potrivit legislației americane, în New York este ilegal să oferi sau să accepți sex pe bani.

Imediat după ce a avut probe împotriva ei, polițistul sub acoperire a cerut întăriri, iar tânăra a fost arestată. Ea a fost suspendată din funcție și concediată și riscă să ajungă la închisoare.

Loading...

Citește și