Poftiți în tabăra pentru polițiștii burtoși din Thailanda!

Ultima actualizare:
Participanţii la tabăra pentrru polițiștii burtoși din Thailanda au burţile la vedere
Participanţii la tabăra pentrru polițiștii burtoși din Thailanda au burţile la vedere

Posturile de poliţie din Thailanda îi trimit pe angajaţii supraponderali în tabăra pentru polițiștii burtoși. Tabăra e suăpranumită distrugătoarea de colăcei și a fost concepută pentru a-i readuce la forma fizică inițială pe agenții care s-au lăsat pe tânjeală.

Thailanda îşi trimite agenţii dolofani la tabăra pentru polițiștii burtoși în cadrul programului naţional numit „Distrugerea burţii”. După succesul obţinut pe parcursul unui program pilot de două săptămâni, întreaga ţară îi trimite pe agenţii graşi la Centrul de Antrenament al Poliţiei din oraşul Pak Chong, pentru a lua parte la activitatea fizică intensă destinată a reduce dimensiunile burţilor lor mari. Fiecare secţie de poliţie va trimite periodic poliţiştii supraponderali la acest centru, unde vor face gimnastică, vor merge pe bicicletă şi vor avea parte de alimentaţie sănătoasă, bogată în proteine pentru a scăpa de kilogramele în plus. Programul de distrugere a burţilor a început să câştige atenţie după ce fotografii ale poliţiştilor supraponderali luând parte la exerciţiile zilnice au devenit virale pe Internet.

“Sunt atât de multe probleme, dacă eşti poliţist gras”, spune sergentul major Sornpetch Chantarak, un susţinător al noului program. “Te mişti greu, lucrezi greu, dacă eşti greu. Acest lucru este inacceptabil, dacă ai ca sarcină să arestezi criminali, când trebuie să fii îndemânatic şi rapid. Circa 200 de ofiţeri thailandezi  au luat deja parte la programul pilot “Distrugrea burţii”. Potrivit rapoartelor locale, poliţiştii care cântăresc 200 de kilograme au reuşit să slăbească 60 de kilograme, în timp ce cei care sunt puţin peste greutate, cu greutatea de circa 80 de kilograme, au slăbit până la 20 de kilograme. După cum se vede în poze, ofiţerii de poliţie sunt raşi în cap şi trebuie să se dezbrace până la talie ca să li se vadă burţile. De asemenea primesc carduri individuale în care se înscriu greutăţile de dinainte şi de după program. Posturile de poliţie din Thailanda îi trimit cu entuziasm pe angajaţii supraponderali în tabăra pentru polițiștii burtoși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net