Planul special pe care Regina Angliei îl avea pentru Harry şi Meghan, dacă nu părăseau familia regală

Ultima actualizare:

    Cum își dorea Regina să responsabilizeze cuplu  @shutterstockclickpentrufemei.ro
Cum își dorea Regina să responsabilizeze cuplu @shutterstockclickpentrufemei.ro

„Prinţul Harry şi Meghan Markle părăsesc Casa Regală” – titlul acesta a fost prezent în presa din toată lumea şi a stârnit multe controverse. Regina Angliei nu a fost încântată de decizia celor doi de a se muta, ba s-a arătat extrem de supărată şi chiar dezamăgită de această alegere. Se pare că Majestatea Sa avea planuri mari pentru cuplul regal!

Decizia celor doi de a părăsi Familia Regală Britanică pentru a se muta în Canada a fost surprinzătoare pentru întreaga lume, iar numeroase terorii au apărut imediat vizavi de motivul pentru care au ales să se mute. Cei doi au hotărât să îşi croiască propriul drum în viaţă, lasând în urmă statutul regal, titlurile, condiţiile, viitorul strălucit. Meghan şi Harry s-au mutat în Los Angeles, cu fiul lor Archie, pentru a începe o nouă viaţă, ca oameni „independenţi din punct de vedere financiar”. 

Regina avea un plan secret pentru Harry şi Meghan. Citește aici despre ce era vorba și cum li se schimba viața foștilor Duci de Susex.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net