Pisica lui Karl Lagarfeld a câştigat 3 milioane de euro în 2014

Ultima actualizare:

    Creatorul de modă ar vrea să se însoare cu Choupette
Creatorul de modă ar vrea să se însoare cu Choupette

Choupette, pisica faimosului creator de modă Karl Lagerfeld, este o adevărată fabrică de bani. Ea a câştigat 3 milioane de euro în 2014, pozând pentru o marcă de maşini germană şi pentru produse de frumuseţe din Japonia.

Marea iubire a excentricului Karl Lagerfeld (81 de ani), pufoasa pisică albă cu ochii albaştri, care parcă ar fi din pluş, este deja o vedetă în întreaga lume. Ea a câştigat o mulţime de bani numai într-un singur an, pozând pentru Vauxhall Corsa de la Opel şi apoi pentru o linie de produse de frumuseţe nipone. Noua colecţie Shu Uemura îi poartă chiar numele, “Shupette”. Pisica lui Lagerfeld trăieşte ca în Rai din 2011. La moartea stăpânul ei, ea va moşteni 130.000.000 $ (514.962.288 de lei).  Creatorul de modă, director al Casei Chanel, e atât de îndrăgostit de birmaneza în vârstă de 4 ani, încât este dispus s-o ia de nevastă.  

Cea mai răsfăţată pisică din lume

Legislaţia însă nu-i permite acesta lucru, dar nimic nu-l opreşte pe Lagerfeld să-şi exprime iubirea pentru Choupette prin gesturi ieşite din tipar. Dragostea sa pentru pisică l-a făcut să-i ofere tot ce poate fi mai bun: două menajere, boluri din porţelanul cel mai fin din care pisica mănâncă stând pe masă şi propriile tablete la care să se joace. Choupette este cea mai răsfăţată mâţă din lume. După ce a scris o carte dedicată felinei, «Choupette - the Enchanted Life of a Fashion Cat», şi i-a lansat propria linie de cosmetice, designerul celebrităţilor vrea să-i asigure tot confortul şi după moartea sa.

Povestea legăturii lor

Choupette se bucură de afecţiunea stăpânului ei şi are un avion personal, călătoreşte doar în coşul său de la Louis Vuitton şi are o gardă de corp personală. Ea a ajuns în viaţa designerului dintr-un accident. În 2011, Karl Lagerfeld s-a oferit să găzduiască pisica birmaneză a modelului Baptiste Giabiconi pe perioada vacanţei de Crăciun. Lagerfeld s-a îndrăgostit de Choupette şi a refuzat să o mai dea înapoi pentru că era prea drăguţă. Primul contact cu lumea modei a venit în 2012, când a pozat cu Laetitia Casta pe coperta revistei V în numărul din septembrie. De atunci a ţinut primele pagini în reviste precum Harper`s Bazaar, L`Oficiel, Vogue.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net