Pippa Middleton și soțul ei au ales o destinație exotică pentru luna de miere

Ultima actualizare:

    Pippa și James au avut parte de o nuntă ca-n poveștiFoto: EPA
Pippa și James au avut parte de o nuntă ca-n poveștiFoto: EPA

După o nuntă ca-n povești, Pippa Middleton și proaspătul ei soț, bancherul James Matthews, au luat drumul străinătății pentru a profita de puțin timp în doi. Au cheltuit peste un milion de dolari pe ceremonia care a intrat în atenția întregii lumi, mai ales datorită invitaților prețioși pe care i-a adunat, pornind de la Prințul William și Ducesa de Cambridge și până la Meghan Markle, iubita actriță a Prințului Harry, sau Roger Federer.

Cu toții au petrecut până a doua zi dimineața, iar la doar 24 de ore de la cea mai importantă zi din viața lor de cuplu, Pippa și James au fost văzuți pe un alt continent. Obosiți și încercănați, cei doi au fost văzuți pe Aerportul Internațional din Los Angeles, în timp ce stăteau de vorbă cu alți călători, pe drumul lor spre o lună de miere demnă de contul din bancă și de renumele lor: într-una din Insulele Pacificului, o destinație privată ce a fost odată proprietatea lui Marlon Brando, notează Daily Mail.

Domnul și doamna Matthews au ales Tetiaroa pentru a petrece timp în doi, o insulă din Polinezia Franceză, cunoscută pentru apa turcoaz, dar și pentru faptul că acolo se află un resort luxos unde o noapte de cazare ajune și la 3000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net