Pippa Middleton și soțul ei au ales o destinație exotică pentru luna de miere

pippa.jpg

pippa middleton
Pippa și James au avut parte de o nuntă ca-n povești
Foto: EPA

După o nuntă ca-n povești, Pippa Middleton și proaspătul ei soț, bancherul James Matthews, au luat drumul străinătății pentru a profita de puțin timp în doi. Au cheltuit peste un milion de dolari pe ceremonia care a intrat în atenția întregii lumi, mai ales datorită invitaților prețioși pe care i-a adunat, pornind de la Prințul William și Ducesa de Cambridge și până la Meghan Markle, iubita actriță a Prințului Harry, sau Roger Federer.

Cu toții au petrecut până a doua zi dimineața, iar la doar 24 de ore de la cea mai importantă zi din viața lor de cuplu, Pippa și James au fost văzuți pe un alt continent. Obosiți și încercănați, cei doi au fost văzuți pe Aerportul Internațional din Los Angeles, în timp ce stăteau de vorbă cu alți călători, pe drumul lor spre o lună de miere demnă de contul din bancă și de renumele lor: într-una din Insulele Pacificului, o destinație privată ce a fost odată proprietatea lui Marlon Brando, notează Daily Mail.

Domnul și doamna Matthews au ales Tetiaroa pentru a petrece timp în doi, o insulă din Polinezia Franceză, cunoscută pentru apa turcoaz, dar și pentru faptul că acolo se află un resort luxos unde o noapte de cazare ajune și la 3000 de dolari.

Loading...

Citește și

 • pippa middleton nunta print george

  A fost o zi cu emoții pentru familia regală a Marii Britanii. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews (42 de ani). Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica St. Mark, iar recepția în casa părintească a miresei. Kate Middleton a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă perfect pentru sora sa, însă cei mici i-au cam dat bătăi de cap.

 • pippa middleton

  Sâmbătă, 20 mai, sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, și-a unit destinul în fața altarului cu bancherul James Matthew. A fost cea mai fericită zi din viața lor, iar biserica unde a avut loc ceremonia a fost de o frumusețe magnifică.

 • pippa middleton

  A fost zi de sărbătoare în Marea Britanie! Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton (33 de ani), s-a căsătorit cu bancherul James Matthews, sâmbătă (20 mai). Ceremonia religioasă s-a încheiat deja. Pe invitații prezenți la biserica St. Mark i-a prins ploaia după ce au ieșit din lăcașul de cult.

 • kate pippa middleton

  Sâmbătă, 20 mai, Pippa Middleton intră și ea în rândul femeilor căsătorite, după ce sora ei, Kate, a devenit Ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu Prințul William, în 2011. Pippa, în vârstă de 33 de ani, îi va jura credință veșnică iubitului său, bancherul James Matthews (41 de ani), la Biserica St. Mark, în Berkshire.