Pippa Middleton în ipostaze intime. Fotografiile au fost furate de hackeri din telefon

pippa_middleton_kate_middleton.jpg

pippa middleton kate middleton
Pippa Middleton (33 de ani) și Kate Middleton (34 de ani)
foto: Getty

Pippa Middleton (33 de ani) a fost victima hackerilor. Aceștia au pătruns în telefonul surorii Ducesei de Cambridge, de unde au furat imagini cu ea și logodnicul ei, James Matthews, în ipostaze intime.

Imaginile compromițătoare au fost apoi oferite spre vânzare publicației The Sun de către hoții cibernetici, care pretindeau „minimum 50.000 de lire” în schimbul a unui număr de 3.000 de fotografii.

Printre presupusele poze s-ar fi aflat imagini cu Pippa în timp ce își proba rochia de mireasă, imagini cu James Matthews nud, dar și fotografii cu Kate Middleton și Prințul William. Cel puțin așa susținea hackerul care a contactat publicația amintită sub pseudonimul Crafty Cockney.

Pentru a dovedi cele spuse, acesta a trimis un email în care a inclus două fotografii cu Pippa de la probele pentru rochia de mireasă, în care ținuta este acoperită, însă sora Ducesei de Cambridge apare zâmbind alături de mama ei, Carole Middleton (61 de ani), dar și o a treia fotografie cu ceea ce pare a fi Carole mergând pe culoarul bisericii în care fiica ei ar urma să se căsătorească.

În cadrul furtului de date ar mai fi fost obținute și mesaje private ale lui Pippa, informații despre nuntă și despre lista de invitați, programări ale acesteia și detalii secrete despre ceremonie. În loc să colaboreze cu hackerul, publicația The Sun a preferat să o atenționeze pe victimă de cele întâmplate. „The Sun nu a avut nicio intenție să facă un târg cu presupusul hoț și a alertat-o pe Pippa. Ea și ajutoarele regale investigau scurgerea de date azi-noapte (23 septembrie, n.r.), temându-se că întregul ei album foto privat ar putea fi publicat online”, au scris jurnaliștii. Reprezentanții ziarului au încercat să comunice telefonic și chiar să se întâlnească cu hoțul cibernetic, însă acesta a refuzat.

„Mulțumim foarte mult pentru că ați adus acest lucru (furtul de date, n.r.) în atenția familiei. Pot confirma că nu doar avocații au fost informați, dar polițiștii urmează să se implice de asemenea”, a declarat un purtător de cuvânt ai lui Pippa și James.

Hackerul susține că va vinde imaginile și informațiile publicației care licitează mai mult în următoarele 48 de ore (începând din noaptea de 23 septembrie, n.r.).

Loading...

Citește și

  • Acum e rândul ei! Sora Ducesei de Cambridge a avut o surpriză de proporții, weekendul trecut, când iubitul ei, milionarul James Matthews, a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o în căsătorie.

  • pippa middleton

    Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, pare să fi adus puțină strălucire în sud-vestul Londrei luni, 27 iunie, când a participat la Wimbledon într-o rochie albă elegantă. Totul a devenit însă mai interesant atunci când Pippa a arătat mai mult decât ar fi trebuit pe sub ținuta ei.

  • pippa middleton iubit kate

    Pippa Middleton (32 de ani) a găsit din nou dragostea cu milionarul James Matthews (40 de ani). Sora lui Kate Middleton (34 de ani) a mai avut o relație scurtă cu el, în anul 2012, dar a durat doar câteva săptămâni.Cei doi provin din familii faimoase în Marea Britanie. Fratele milionarului este un star de telveviziune, cunoscut mai ales pentur show-ul „Made in Chelsea”.

  • pippa middleton iubit

    Un nou „I do“ semi regal se pregătește a fi auzit la Palatul Buckingham. De fapt, nu chiar în palat, mai degrabă la porțile lui, având în vedere că vorbim de sora unei ducese prin alianță și un mire despre care tot ce știm cu siguranță este că n-are sânge albastru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1