Pilotul easyJet care se juca pe telefon în timp ce zbura a fost demis

nintchdbpict000393961589.jpg

easyjet, pilot, scapchat, eroare
Michael Castellucci se poza la 10.000 de metri altitudine

Comandantul Michael Castellucci a fost demis de conducerea companiei aeriene easyJet după ce imaginile cu el şi copilotul său jucându-se pe Snapchat au fost postate pe Internet. Scandalul a izbucnit acum o lună, după ce pilotul a postat pe contului lui scene filmate în cabină, la 10.000 de metri altitudine.

Directorul executiv al companiei britanice, Johan Lundgren a declarat că niciunul dintre cei doi comandanţi nu era atent la pilotat sau la indicatyoarele de pe bord în timp ce se jucau cu telefonul. Acest lucrur este deosebit de grav ţinând cont că au pus în pericol viaţa celor peste 100 de pasageri aflaţi la bord.

nintchdbpict000393961607.jpg

pilot, michael castellucci, easyjet
Michael Castellucci... îşi face selfie

Imaginile au fost făcute publice de tabloidul britanic The Sun. „Avem proceduri clare şi un regulament bine pus la punct prin care le interzicem piloţilor să stea pe reţelele de socializare sau să se joace pe telefonul mobil în timpul zborului. Ce s-a întâmplat este dezamăgitor şi măsurile luate de a-i îndepărta pe cei doi din echipa noastră sunt prea blânde în comparaţie cu prejudiciile de imagine pe care ni le-au adus”, a declarat Lundgren.

nintchdbpict000393963797.jpg

easyjet, pilot, scapchat, eroare
Vă vorbeşte căpitanul... Tocmai mi-au crescut urechiuşe roz...

Capul răutăţilor pare a fi Michael Castellucci, care şi-a şters postările de pe Internet cu câteva zile înainte de a fi eliberat din funcţie. Din câte se pare imaginile de la bord au fost filmate în timpul unui zvor de la Paris La Madrid. Castellucci este tatăl al unui copil şi este însurat. Faptele lui i-au compromis inclusiv cariera copilotului care a fost şi el pus pe lista neagră a companiei, fiind nevoit să îşi dea demisia.

loading...
Loading...

Citește și