Petrecerea studenţilor s-a transformat în orgie. Scene şocante

Ultima actualizare:

    Stundeţii au mimat scene sexuale pe scena clubului Foto: mirror.co.uk
Stundeţii au mimat scene sexuale pe scena clubului Foto: mirror.co.uk

O petrecere la un club de studenţi s-a transformat într-un adevărat show erotic. Participanţii au mimat acte sexuale pe scenă, după ce li s-a promis şansa de a câştiga o excursie gratuită.

Mai mult, studenţii au fost încurajaţi de DJ, o fostă vedetă de reality-show, Lee Watson, să numească o femeie "C***ă". Incidentul a avut loc la Universitatea Hull, din estul Yorkshire, în cadrul unei petreceri date de Uniunea Studenţilor. 

În cadrul petrecerii organizate la clubul Asylum, studenţiilor li s-a promis o excursie în Croaţia, aşa cum se mai întâmplase la alte astfel de evenimente. Însă ce a urmat a şocat pe toată lumea. 

Scenele au şocat pe cei prezenţi la petrecere
Scenele au şocat pe cei prezenţi la petrecere

La început, DJ-ul, Lee Watson, le-a dat băuturi gratis studenţilor, iar apoi le-a spus să se dezbrace pe scenă. Apoi el a pus muzică şi le-a cerut participanţilor să formeze cupluri. Când melodia se oprea, ei trebuia să rămână într-o poziţie sexuală, conform mirror.co.uk. 

Unii martori au mai spus că Watson a avut un comportament misogin şi chiar a strigat: "Aplaudaţi dacă vreţi să vă culcaţi cu fata aia. Ea e dornică, formaţi o coadă, eu sunt primul". 

Conform unui alt student aflat la petrecere, mulţi dintre cei care veniseră acolo au fost nemulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat. Unii chiar au încercat să oprească totul. 

Un reprezentant al universităţii a spus că se va face totul posibilul de acum încolo ca un astfel de eveniment să nu se mai repete. "Cei care au întreţinut atmosfera în acea seară nu vor mai veni la petrecerile universităţii. Nici un membru al universităţii nu a fost sancţionat". 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net