Peste 3.700 de fragmente osoase umane, găsite sub casa unui bărbat din Mexic! Criminalul ar fi ucis cel puțin 17 oameni

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 72 de ani s-a predat singur la polițieFoto: AFP PHOTO / MEXICO STATE PUBLIC PROSECUTOR'S OFFICE
Bărbatul de 72 de ani s-a predat singur la polițieFoto: AFP PHOTO / MEXICO STATE PUBLIC PROSECUTOR'S OFFICE

Un caz care a șocat Mexicul! Anchetatorii care au săpat sub casa unui presupus criminal în serie, la periferia Mexico City, au anunțat în acest weekend că au găsit până acum 3.787 de fragmente osoase, care provin de la cel puțin 17 victime. Presupusul criminal în serie este un fost măcelar.

Polițiștii cred că descoperirile nu se vor opri aici. Deocamdată, autoritățile au săpat doar sub podeaua casei în care locuia suspectul, dar intenționează să extindă căutările, scrie Digi24

Cărți de identitate și alte bunuri aparținând unor oameni dispăruți cu ani în urmă au fost găsite la casa plină de gunoi, sugerând că seria crimelor ar fi început în urmă cu mai mulți ani.

Numărul de fragmente osoase găsite sub podelele betonate de la domiciliul suspectului arată că trupurile au fost tranșate înainte de a fi îngropate. Acest lucru are un sens, pentru că, spun procurorii, suspectul, identificat doar cu prenumele „Andrés”, a fost măcelar.

Autoritățile nu au dat publicității numele complet al suspectului, dar au spus că acesta are 72 de ani. El a fost arestat pe data de mai, după ce a ucis și dezmembrat o femeie de 34 de ani, soția unui polițist. Suspectul s-a predat singur, pentru că era deja suspectat de soțul victimei.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net