Peste 3.700 de fragmente osoase umane, găsite sub casa unui bărbat din Mexic! Criminalul ar fi ucis cel puțin 17 oameni

criminal-in-serie-mexic.jpg

Criminal in serie Mexic
Bărbatul de 72 de ani s-a predat singur la poliție
Foto: AFP PHOTO / MEXICO STATE PUBLIC PROSECUTOR'S OFFICE

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un caz care a șocat Mexicul! Anchetatorii care au săpat sub casa unui presupus criminal în serie, la periferia Mexico City, au anunțat în acest weekend că au găsit până acum 3.787 de fragmente osoase, care provin de la cel puțin 17 victime. Presupusul criminal în serie este un fost măcelar.

Polițiștii cred că descoperirile nu se vor opri aici. Deocamdată, autoritățile au săpat doar sub podeaua casei în care locuia suspectul, dar intenționează să extindă căutările, scrie Digi24

Cărți de identitate și alte bunuri aparținând unor oameni dispăruți cu ani în urmă au fost găsite la casa plină de gunoi, sugerând că seria crimelor ar fi început în urmă cu mai mulți ani.

Numărul de fragmente osoase găsite sub podelele betonate de la domiciliul suspectului arată că trupurile au fost tranșate înainte de a fi îngropate. Acest lucru are un sens, pentru că, spun procurorii, suspectul, identificat doar cu prenumele „Andrés”, a fost măcelar.

Autoritățile nu au dat publicității numele complet al suspectului, dar au spus că acesta are 72 de ani. El a fost arestat pe data de mai, după ce a ucis și dezmembrat o femeie de 34 de ani, soția unui polițist. Suspectul s-a predat singur, pentru că era deja suspectat de soțul victimei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5