Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?

Ultima actualizare:

    Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?Foto Getty
Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?Foto Getty

Vladimir Putin (63 de ani), liderul Federației Ruse, este foarte popular în țara de origine prin numeroasele sale apariții la diverse emisiuni Tv. El a știut să își atragă simpatia publicului prin atitudinea sa carismatică și prin răspunsurile amuzante oferite prezentatorilor.

Joi (14 aprilie), Putin a fost pus în dificultate de către moderatoarea unei emisiuni, aceasta întrebându-l pe cine ar salva de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?

Recep Erdogan (62 de ani) este liderul actual al Turciei și aliatul Rusiei în lupta împotriva Statului Islamic. Relațiile diplomatice dintre Erdogan și Putin au fost foarte tensionate când avionul militar rus a fost doborât de armata turcă, dar alianța nu s-a destrămat.

Recep Erdogan, liderul Turciei
Recep Erdogan, liderul Turciei

Petro Poroșenko (50 de ani) este liderul Ucrainei și având în vedere recenta criză ucraineană din Crimeea, stârnită de Kremlin, relațiile diplomatice cu Putin nu au fost prea cordiale. Totuși, chiar dacă criza din Ucraina nu s-a definitivat complet, Putin și Poroșenko au ajuns la o soluție de compromis.

Petro Poroșenko, liderul Ucrainei
Petro Poroșenko, liderul Ucrainei

Întrebat pe care dintre cei doi lideri  i-ar salva de la înec, Putin a răspuns: „Dacă cineva decide să se înece, nu îl poți salva... Dar desigur, suntem pregătiți să oferim o mână de ajutor, de prietenie, oricăruia dintre partenerii noștri dacă ei doresc.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net