Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?

463919708.jpg

putin erdogan porosenko inec
Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?
Foto Getty

Vladimir Putin (63 de ani), liderul Federației Ruse, este foarte popular în țara de origine prin numeroasele sale apariții la diverse emisiuni Tv. El a știut să își atragă simpatia publicului prin atitudinea sa carismatică și prin răspunsurile amuzante oferite prezentatorilor.

Joi (14 aprilie), Putin a fost pus în dificultate de către moderatoarea unei emisiuni, aceasta întrebându-l pe cine ar salva de la înec, pe Erdogan sau pe Poroșenko?

Recep Erdogan (62 de ani) este liderul actual al Turciei și aliatul Rusiei în lupta împotriva Statului Islamic. Relațiile diplomatice dintre Erdogan și Putin au fost foarte tensionate când avionul militar rus a fost doborât de armata turcă, dar alianța nu s-a destrămat.

131159683.jpg

erdogan
Recep Erdogan, liderul Turciei
Foto Getty

Petro Poroșenko (50 de ani) este liderul Ucrainei și având în vedere recenta criză ucraineană din Crimeea, stârnită de Kremlin, relațiile diplomatice cu Putin nu au fost prea cordiale. Totuși, chiar dacă criza din Ucraina nu s-a definitivat complet, Putin și Poroșenko au ajuns la o soluție de compromis.

493892083.jpg

porosenko
Petro Poroșenko, liderul Ucrainei
Foto Getty

Întrebat pe care dintre cei doi lideri  i-ar salva de la înec, Putin a răspuns: „Dacă cineva decide să se înece, nu îl poți salva... Dar desigur, suntem pregătiți să oferim o mână de ajutor, de prietenie, oricăruia dintre partenerii noștri dacă ei doresc.”

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Vladimir Putin iubita Wendi Deng

  Mare iubăreț pare să fie președintele rus Vladimir Putin (63 de ani)! De când a divorțat sunt zvonuri potrivit cărora ar schimba femeile ca pe șosete. Mai nou, se crede că se iubește cu o femeie de afaceri.

 • vladimir putin

  Vladimir Putin este posibil să fi aprobat uciderea lui Alexander Litvinenko, după ce acesta l-a acuzat pe liderul de la Kremlin de pedofilie, pretinzând că există filmări cu Putin abuzând copii mici. Otrăvirea lui Litvinenko cu poloniu 210 s-a produs în Londra în octombrie 2006, pe când fostul spion KGB savura o cană cu ceai în holul unui hotel.

 • vladimir putin si fosta sotie

  Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin, președintele Rusiei, este un om foarte discret în ceea ce privește viața de familie, pe care îi place să o țină departe de lumea reflectoarelor. Fosta soție a lui Putin, dar și fiicele lor, au fost mereu lăsate în umbră în ceea ce privește aparițiile publice. Cu toate acestea, publicațiile din Rusia au început să aducă la suprafață amănunte care fac deliciul tuturor.

 • panama papers vladimir putin

  Duminică seară (3 aprilie) au avut loc scurgeri masive de documente aparținând firmei Mossack Fonseca, a patra companie la nivel mondial de avocatură offshore. Are sediul la Panama, de unde și numele acestui dosar de presă: Panama Papers, Documentele panameze. Aceste dezvăluiri au o amploare plantară. Din ele reiese cum și-au ascutns liderii lumii averile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1