Păzesc cu armata conservele de pe raft

Ultima actualizare:

    Armata are grijă ca oamenii să ia doar raţia zilnică de produse pentru  ca mâncarea să ajungă la toată lumea
Armata are grijă ca oamenii să ia doar raţia zilnică de produse pentru ca mâncarea să ajungă la toată lumea

Cozi de sute de persoane, oameni care mănâncă pisici, câini vagabonzi şi magazine păzite cu armata! Aşa arată Venezuela lovită de o criză economică fără precedent. Preşedintele Nicolas Maduro avertizează că „societatea poate exploda”.

30,41 de milioane de oameni sunt în pragul disperării. Copiii mor în spitale, farmaciile nu mai au medicamente de luni bune şi antibioticele, plasma şi dezinfectantele sanitare au devenit istorie de mai bine de jumătate de an. Zilnic au loc ciocniri între forţele de ordine şi oamenii disperaţi că nu au ce mânca.

simeon stalpnicul png

Penele de curent durează zile în şir şi preşedintele Nicolas Maduro îi ameninţă pe patronii de fabrici şi alte domenii de producţie cu pedepse aspre dacă îşi întrerup activitatea. Oamenii stau zile în şir la cozi lungi de peste 1.000 de persoane. De la o zi la alta se închid noi şi noi magazine din lipsă de produse. Vineri, 13 mai, preşedintele a prelungit cu încă 60 de zile starea de urgenţă economică. Nivelul crescut al sărăciei a adus haosul pe străzi, iar aprovizionarea cu produse a scăzut la 70% din cauza inflaţiei galopante instituite pe fondul scăderii preţului la petrol. Jafurile, crimele şi violenţele stradale au atins cote maxime.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net