Păzea, londonezi! Vă fură ţigăncile

Ultima actualizare:

Şase ţigani, care făceau parte din aceeaşi familie, specializaţi pe furturi, au terorizat timp de doi ani pasagerii dintr-un tren de navetişti din Marea Britanie.

Ei au furat, seară de seară, bani şi telefoane mobile de la oamenii care dormeau. Membrii familiei Rostaş acţionau în fiecare zi în trenul de la Charing Cross din centrul Londrei, care duce până la Gravesend în Kent. Ei verificau fiecare vagon de dormit şi furau telefoane mobile şi bagaje de la pasagerii neatenţi, potrivit Daily Mail.

O curte de justiţie din Marea Britanie a aflat că familia a condus o escrocherie foarte profitabilă timp de doi ani. Telefoanele furate le vindeau în România, iar cartelele erau folosite pentru apeluri de lungă distanţă, în Spania sau în România. 

Familia care se ocupa de furturile din trenuri este formată din două femei şi patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 18 şi 27 ani. Peste 40 de persoane păgubite de familia de români au fost identificate. Toţi membrii familiei se declară nevinovaţi. Procesul lor este în desfăşurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net