Pavel Filip, premierul Republicii Moldova! Filat, anunţat din greşeală

Ultima actualizare:

    Pavel Filip
Pavel Filip

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat vineri (15 ianuarie) prim-ministru pe Pavel Filip, susţinut de majoritatea parlamentară.

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anunţat din greşeală, vineri seară, că premierul pe care urma să îl desemneze era Vlad Filat, generând stupoare câteva secunde, după care s-a corectat, prezentând scuze şi precizând că de fapt era vorba de Pavel Filip, scrie Mediafax.

"Am primit semnăturile de la 55 de deputaţi care îl susţin pe domnul Filat. Îmi cer scuze, pe domnul Filip", a declarat Nicolae Timofti, conform Unimedia, citat de Mediafax.

Imediat, preşedintele Republicii Moldova a anunţat că îl desemnează pe Pavel Filip prim-ministru.

Vlad Filat a fost premier al Republicii Moldova în perioada septembrie 2009 – martie 2013, iar în prezent este cercetat într-o amplă anchetă anticorupţie, fiind acuzat de fraudă bancară în formă agravată şi luare de mită.

Imediat după ce preşedintele Nicolae Timofti a semnat decretul de numire în funcţia de premier, Pavel Filip i-a mulţumit şi a dat asigurări că va începe luni negocierile cu grupurile parlamentare. "Sunt conştient de perioada deloc uşoară în care se află Republica Moldova. Vreau să mulţumesc membrilor Parlamentului care şi-au pus semnătura pentru a mă propune. Mulţumesc mult domnului preşedinte", a declarat Pavel Filip.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net