Patru români plecaţi spre Spania au murit într-un accident în Ungaria - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un autocar care opera curse pe ruta România-Spania a fost implicat într-un accident în Ungaria, cinci persoane pierzându-şi viaţa. Dintre cele cinci victime, patru erau de naţionalitate română.

UPDATE Autocarul plecase din Bucureşti ieri dimineaţă, la ora 05.00, informaţia fiind confirmată de operatorii de la Call Center-ul firmei Atlassib. În plus, reprezentanţii MAI au precizat că autocarul se îndrepta spre Spania şi nu venea din Italia, directorul Atlassib afirmând că autocarul a ieşit din ţară luni seară.

Vezi o FOTOGALERIE de la locul accidentului pe adevarul.es

Din primele informaţii care au apărut, se pare că aproximativ 38 de persoane se aflau în autocar, iar 23 de persoane sunt grav rănite şi au fost transportate la spital. Conform Realitatea TV, autocarul s-a ciocnit de o autocisternă înmatriculată în Slovacia. Până în acest moment nu se ştie exact cine este vinovat pentru producerea accidentului, unele surse afirmând că vina aparţine şoferului autocisternei, care a intrat pe contrasens şi a lovit frontal autocarul care transporta cetăţeni români, alte persoane precizând că de vină este şoferul autocarului, care a adormit la volan.În urma accidentului au murit doi şoferi din autocar şi doi pasageri români, dar şi şoferul tirului, iar numărul răniţilor se ridică la 23, toate persoanele fiind transportate la spital.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net