Patru morți, după ce o mașină a intrat în mulțime, în orașul Trier din Germania

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Patru persoane au murit și mai multe au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină care a intrat într-o zonă pietonală din Trier, oraș în vestul Germaniei, la granița cu Luxemburg. Poliția le-a cerut oamenilor să evite zona. Șoferul a fost reținut.

Update - Bilanţul morţilor se ridică la patru, potrivit mai multor surse de presă. Printre decedaţi se află şi un copil, a informat poliţia din Trier. Presa vorbeşte, de asemenea, de peste 30 de răniţi în urma incidentului. Poliţia nu cunoaşte motivaţia şoferului care a intrat cu maşina în mulţime, însă a confirmat că acesta a fost reţinut şi dus la audieri. 

Cel puţin două persoane au fost ucise, iar mai multe au fost rănite, în 1 decembrie, de o maşină, într-o zonă pietonală din oraşul german Trier (vest), a anunţat poliţia.

”Am arestat o persoană. Un vehicul a fost confiscat. Două persoane au murit, potrivit unor informaţii preliminare. Vă rugăm să continuaţi să evitaţi zona din centru”, a anunţat poliţia pe Twitter.

Ziarul local Trierischer Volksfreund citează martori oculari potrivit cărora un vehicul marca Range Rover, de culoare gri, care conducea cu viteză mare a lovi oameni pe care i-a aruncat în aer. Centrul oraşului a fost izolat, iar elicoptere survolau locul respectiv. Primarul oraşului Trier s-a dus rapid la faţa locului.

Șoferul mașinii care intrat în mulțime, un Range Rover argintiu, este cetățean german, în vârstă de 51 de ani, a anunțat poliția într-o conferință de presă care a avut loc în urmă cu câteva minute.

Poliția a confirmat doi pietoni morți și mai mulți răniți, fără a da detalii despre numărul total al victimelor. Polițiștii au spus că au fost mai multe victime, inclusiv copii. Nici motivația gestului nu este clară deocamdată, conform digi24.ro.

BREAKING - Car plows through pedestrians in the German city of Trier, at least 2 dead, 10 injured. The police rammed the car and arrested the driver.pic.twitter.com/oQHM83arwv — Disclose.tv (@disclosetv) December 1, 2020

BREAKING - Car plows through pedestrians in the German city of Trier, at least 2 dead, 10 injured. The police rammed the car and arrested the driver.pic.twitter.com/oQHM83arwv

— Disclose.tv (@disclosetv) December 1, 2020

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net