Patronul unui motel și-a spionat clienții în timp ce făceau sex

2091827.jpg

motel clienti sex
Și-a filmat timp de 29 de ani clienții în timp ce făceau sex
Foto Getty

Imaginați-vă că mergeți în vacanță pentru a vă relaxa sau pentru a petrece momente de neuitat alături de persoana iubită. Vă gândiți să vă cazați în camera intimă a unui motel, unde știți că nimeni nu vă va deranja și nu va ști secretele de cuplu. Ei bine, v-ați putea înșela; cineva ar putea viziona fiecare detaliu al momentelor petrecute în acea cameră.

Prin anii 1960, Gerald Foos și soția sa au cumpărat un motel în Statele Unite pe care l-au administrat timp de mai multe decenii, relatează NewYorker.com. Proprietarul a fost însă arestat în momentul în care s-a descoperit că aprope 29 de ani, acesta și-a spionat clienții în timp ce întrețineau relații intime.

Gerald Foos și soția sa au instalat camere video în gurile de ventilație ale locurilor unde oaspeții erau cazați. Proprietarul avea chiar o agendă cu sute de imagini și detalii despre comportamentul sexual al multor cupluri care s-au cazat aici de-a lungul a trei decenii. Foos se apără și consideră că nu a făcut niciun rău nimănui atât timp cât nimeni nu s-a plâns. „Nu este nicio încălcare a intimității dacă nu se plânge nimeni”, a declarat Foos.

Proprietarul susține că el și soția sa își supravegheau clienții pentru a studia sexualitatea și pentru a o pune apoi în practică. Cei doi au mărturisit că faceau sex în timp ce îi priveau pe oaspeți în ipostaze intime.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...

Citește și