Partidul Comunist din Rusia se folosește de bona ucigașă din Moscova

terorista_din_moscova.jpg

terorista din moscova
Terorista din Moscova a uimit întregul mapamond cu crima sa
Foto: Getty

Gyulchekhra Bobokulova (38 de ani), terorista din Moscova care a decapitat o fetiță de patru ani și care a amenințat că se aruncă în aer, a șocat o lume întreagă cu gestul său plin de cruzime, dar și cu declarațiile cel puțin ciudate. Cu toate acestea, Partidul Comunist din Rusia a hotărât să se folosească de ocazie și să utilizeze în propaganda împotriva imigranților tocmai această poveste.

După ce s-a crezut mesagera lui Allah și apoi a declarat că de vină pentru decizia ei strigătoare la cer ar fi Putin și hotărârea rușilor de a bombarda Siria, Bobokulova devine exemplul pe care Partidul Comunist din Federația Rusă vrea să-și întemeieze legea cu privire la imigranții musulmani, informează mic.com. Politicienii ruși se așteaptă să câștige simpatia poporului și câștige sprijin pentru legea anti-imigranți.

Deși barbarul act a fost comis în capitala Rusiei, televiunea a refuzat să difuzeze știri privitoare la crima cu pricina, înțelegând astfel să se distanțeze de întreaga întâmplare. 

"Putin a vărsat sânge, avioanele au efectuat bombardamente. De ce sunt omorâți musulmanii? Și ei vor să trăiască", a declarat criminala în fața autorităților.

După ce a decapitat-o pe fetiță, a luat capul acesteia și a început să umble cu el pe străzile Moscovei strigând că este teroristă. În urma investigațiilor făcute de autorități, se pare că Bobukulova nu are nicio legătură cu vreun grup terorist și nici nu deține vreo armă de foc sau explozibil.

Loading...
 
 

Citește și

 • bona moscova copil cap

  Au apărut noi mărturii în cazul teroristei din Moscova care a retezat capul unui copil de patru ani. Femeia le-a spus polițiștilor că a auzit „voci” care au îndemnat-o la crimă. Părerile cu privire la cauza reală care au îndemnat-o să facă o asemenea faptă sunt împărțite. Se crede că aceasta s-a enervat atunci când a aflat că soțul său a părăsit-o.

 • terorista moscova bona

  Bona din Moscova care a ucis fără milă o fetiță în vârstă de patru ani a fost judecată astăzi, 2 martie. Aceasta și-a recunoscut fapta foarte senină și zâmbind, afirmând că Allah a fost cel care i-a ordonat să comită crima.

 • bona ucigasa moscova

  Gyulchekhra Bobokulova (38 de ani), terorista din Moscova care a decapitat o fetiță de patru ani și care a amenințat că se aruncă în aer, își schimbă declarațiile date polițiștilor de la o zi la alta.

 • crima o j simpson

  Cel mai mediatizat proces din istoria juridică a Statelor Unite, care i-a ținut cu sufletul la gură pe americani în urmă cu mai bine de 20 de ani, revine cu aceeași putere de fascinație. Serialul ”The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, difuzat de FX Tv, a doborât, la debut, toate recordurile de audiență.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1