În parcul ăsta vii să te plimbi şi să faci sex cu soţia altuia

parc-swingers.jpg

În parc, se pot închiria corturi cu 30 de euro pe noapte
Citeste tot despre: 

Interzis cardiacilor şi ruşinoşilor! Din zori şi până-n seară în parcul Le Diamant Noir, din Dordogne, situat în sudul Franţei, zeci de cupluri de nudişti fac sex în grup şi se bronzează. Accesul în parcul perversiunilor costă 25 de euro pe zi şi hainele sunt abandonate la intrare.

Primul club din lume destinat nudiştilor care au chef de perversiuni s-a deschis în Franţa. Le Diamant Noir se află în zona rurală din Dordogne şi se adresează swingerilor, voyeuriştilor şi amatorilor de sex în grup. Clubul a fost înfiinţat de Bruno Mazaferro şi de soţia lui Sandra. Pentru cei care vor să petreacă noaptea în natură făcând sex cu soţia altuia, închirierea unui cort costă între 25 şi 30 de euro, în funcţie de dimensiuni. Un bilet de intrare pentru femei costă 12 euro şi 45 de euro pentru bărbaţi. Rezervările se pot face telefonic şi, în funcţie de grupuri, organizatorii pregătesc cursuri de gimnastică aerobică sau fitness în natură.

24-peglob-foto2-90-90-28963024_l.jpg

Biletul de intrare costă 12 euro pentru femei

 

Începând cu 1 mai la Le Diamant Noir au venit cupluri din Anglia, Belgia, Olanda şi Elveţia. „Majoritatea clienţilor noştri sunt francezi, dar am primit solicitări pentru vara asta din toată Europa. Şi asta pentru că aici tarifele sunt extrem de mici faţă de cluburile de nudişti şi swingeri din restul lumii”, a declarat pentru „Daily Star” patronul parcului. În parc sunt amenajate şi „colţuri pentru pipăieli”, adică nişte mici barăci unde cuplurile înfierbântate pot face sex rapid, inclusiv atunci când plouă. Parcul se întinde pe o suprafaţă de patru hectare şi singurele locuri unde sexul este interzis sunt: piscina şi cada de jacuzzi. Cei care exagerează cu alcoolul şi devin prea insistenţi sunt poftiţi afară şi pot fi pedepsiţi sever prin retragerea statutului de membru. Ceea ce înseamnă că niciodată nu vor mai putea participa la orgii. În funcţie de petrecerile organizate, organizatorii le pun la dispoziţie clienţilor jucării sexuale, prezervative, lubrifianţi şi costume de latex.

Loading...

Citește și

  • Cap d`Agde nudisti orasel franta dezbracati

    Turiști din întreaga lume se îmbulzesc în orășelul maritim francez Cap d`Agde unde tot ce-ți trece prin minte poate deveni realitate. Satul naturist Cap d`Agde, cândva o simplă dumbravă de măslini, astăzi este un magnet pentru nudiști din diverse colțuri ale lumii, având 40.000 de locuitori lipsiți de inhibiții în lunile fierbinți de vară.

  • profesoara orgie

    O profesoară bisexuală din Marea Britanie a fost acuzată că a fost implicată într-o orgie cu una dintre elevele sale. După ce a sedus-o, a convins-o să facă sex împreună cu alți doi bărbați.

  • Au fost trei zile fierbinţi pe o pajişte din apropierea unui sătuc liniştit din Ţara Galilor. Peste 700 de oameni s-au strâns aici, weekendul trecut, la cel mai mare festival de swingeri din lume. Amatorii de schimb de parteneri au plătit între 55 şi 180 de lire pentru a participa la festival.

  • sex prieteni mama

    O fostă profesoară și mamă a cinci copii a jucat Twister complet dezbrăcată cu prietenii fiicei sale adolescente, în timp ce s-au drogat și au băut alcool chiar în propria ei reședință. Ea a ajuns acum în atenția poliției după ce a fost acuzată de comportament delincvent față de minori.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1