A paralizat ca să semene cu Kim Kardashian

Ultima actualizare:
Vedeta tv Kim Kardashian este idolul lui
Vedeta tv Kim Kardashian este idolul lui

Nu-şi mai poate mişca faţa şi buzele i-au explodat! Britanicul Jordan James Parke s-a nenorocit după ce a făcut 50 de operaţii de 158.000 $ ca să semene cu vedeta americană de televiziune Kim Kardashian.

I-a paralizat faţa după ce şi-a făcut numeroase operaţii estetice, injecţii cu botox şi peste 30 de măriri ale buzelor cu acid hialuronic. Jordan James Parke, de 23 de ani, din Birmingham, Marea Britanie, s-a supus unor chinuri inimaginabile pentru a semăna cu idolul lui, Kim Kardashian, de 34 de ani.


    Vedeta tv Kim Kardashian este idolul luiFoto: AP/Instagram
Vedeta tv Kim Kardashian este idolul luiFoto: AP/Instagram

În plus, a muncit din greu în domeniul vânzărilor şi la un club de fitness pentru a-şi plăti cele 50 de operaţii care au costat 158.000 de dolari (585,5 milioane de lei) pe care a început să le efectueze începând cu ianuarie 2014. Pentru fiecare injecţie cu botox a trebuit să achite 550 de dolari (2.146 de lei). Numai că rezultatul a fost catastrofal. Din cauza cantităţii exagerate de acid hialuronic, buzele i-au explodat şi acum i se scurge tot timpul din ele un lichid transparent. Însă cea mai gravă este paralizia facială cauzată de injecţiile cu botox, din cauza cărora nu îşi mai poate mişca gura, nasul şi ochii. Pentru a deschide buzele, ca să mănânce, Jordan face eforturi îngrozitoare. “Trebuie să împrumut bani de la familie ca să mă repar. Medicii îmi spun că trebuie să îmi reducă buzele, dar nu vreau să aud, pentru că nu aş mai semăna cu Kim”, spune Parke, supărat. Fanul înrăit al divei americane de televiziune le-a cerut, la 1 aprilie, medicilor să îl scape definitiv, cu ajutorul laserului, de podoaba capilară şi să-i mai “sculpteze” nasul. Asta doar ca să semene şi mai bine cu vedeta de televiziune. Însă aceştia au refuzat să-i facă o astfel de modificare, fiindcă nu ar mai fi putut să respire.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net