„Paradisul pedofililor”! În culisele capitalei sexului, acolo unde sunt 24.000 de prostituate

Ultima actualizare:
Așa arată un „meniu de sex”
Așa arată un „meniu de sex”

Stațiunea Pattaya din Thailanda este considerată capitala sexului. Scriitorul Luke Williams a petrecut o săptămână acolo și a fost avertizat de un polițist local că Pattaya este ca „un oraș de cowboy din Vestul Sălbatic de acum sute de ani”. Activiștii pentru drepturile omului nu sunt atât de blânzi, numindu-l „Paradisul Pedofililor”.

În Pattaya sunt aproximativ 27.000 de prostituate, dar este și locul unde unii bărbați vin pentru a-și găsi o soție, potrivit tabloidului britanic The Sun. Aici, Luke a observat foarte mulți bărbați veniți din Occident plimbându-se cu thailandeze tinerele. Ce-i drept, în mod paradoxal, este un oraș plin de bărbați albi.

„Prefer femeile thailandeze. Am fost tras în țeapă de prea multe ori de femeile din țara mea”, i-a povestit un australian lui Luke. 

Pattaya este cunoscută drept capitala sexului
Pattaya este cunoscută drept capitala sexului

Scriitorul îl atenționează că aceste femei sunt interesate doar de bani, însă australianul a venit aici să se distreze. În Pattaya, bărbații vin să-și găsească și soții. Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a logodit cu o thailandeză de 23 de ani, pe care a întâlnit-o doar în urmă cu câteva zile. Nu e la prima căsătorie. Aici și-a găsit și prima nevastă, acum 12 ani, alături de care are doi copii. Au divorțat în urmă cu doar trei săptămâni.

„Thailandezele sunt servile și supuse”

De cele mai multe ori, prostituatele din Thailanda sunt minore
De cele mai multe ori, prostituatele din Thailanda sunt minore

„Nu mă înțelege greșit. Nu le plac doar pentru că sunt servile...dar fac curat și gătesc, chiar au grijă de tine. Am întâlnit o fată acum 10 zile și chiar cred că o să meargă relația, deși fosta soție și copiii mei mă urăsc. Oricum, cred că mai am maximum 20 de ani de trăit, deci vreau să mă bucur cât mai pot de viață”, i-a povestit bătbatul. 

Turism bazat pe sex


    De cele mai multe ori, prostituatele din Thailanda sunt minoreFoto: Getty
De cele mai multe ori, prostituatele din Thailanda sunt minoreFoto: Getty

Oriunde te duci pe străzile din Pattaya, vezi thailandeze îmbrăcate sumar, unele sunt aproape goale.

„Am trecut pe lângă un duș public, iar o femeie se masturba uitându-se la mine”, povestește Luke Williams. Nu totul e ceea ce pare aici. Scriitorul a văzut prostituate care cerșeau pe stradă. Altele, pline de sânge și de vânătăi, refuzau să se ducă la poliție să îi denunțe pe proxeneți. Cele mai multe dintre prostituate sunt minore, iar autoritățile nu fac nimic în această privință. În cluburile de striptease, bărbați albi trecuți de a treia tinerețe „aruncă” cu bani în puștoaicele dezbrăcate de pe scenă.

Deși, în teorie, prostituția este ilegală în Thailanda, această țară are cele mai multe prostituate. Din 2011 până acum, au fost salvate 1.400 de minore din lumea traficului de persoane. Mulți din acești copii vin din sate sărace. Le sunt promise job-uri la restaurante, iar ele, gândidu-se că viața de la oraș le va oferi un trai decent, acceptă fără să se gândească de două ori. Dar nu se întâmplă așa. Fetele, dar și băieții ajung în lumea prostituției, din care nu pot ieși fără un ajutor venit din afară, de cele mai multe ori din partea activiștilor pentru drepturile omului. În continuare, prostituția rămâne o problemă majoră în Thailanda, iar turiștii străini o țin „în viață”.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net