„Paradisul pedofililor”! În culisele capitalei sexului, acolo unde sunt 24.000 de prostituate

prostitutie1.jpg

pattaya prostitutie thailanda paradis pedofili
Acesta este locul preferat al bărbaților din Occident, mai ales al celor divorțați și trecuți de 50 de ani
Foto: Getty

Stațiunea Pattaya din Thailanda este considerată capitala sexului. Scriitorul Luke Williams a petrecut o săptămână acolo și a fost avertizat de un polițist local că Pattaya este ca „un oraș de cowboy din Vestul Sălbatic de acum sute de ani”. Activiștii pentru drepturile omului nu sunt atât de blânzi, numindu-l „Paradisul Pedofililor”.

În Pattaya sunt aproximativ 27.000 de prostituate, dar este și locul unde unii bărbați vin pentru a-și găsi o soție, potrivit tabloidului britanic The Sun. Aici, Luke a observat foarte mulți bărbați veniți din Occident plimbându-se cu thailandeze tinerele. Ce-i drept, în mod paradoxal, este un oraș plin de bărbați albi.

„Prefer femeile thailandeze. Am fost tras în țeapă de prea multe ori de femeile din țara mea”, i-a povestit un australian lui Luke. 

prostitutie3.jpg

pattaya prostitutie thailanda paradis pedofili
Așa arată un „meniu de sex”
Foto: Getty

 

Scriitorul îl atenționează că aceste femei sunt interesate doar de bani, însă australianul a venit aici să se distreze. În Pattaya, bărbații vin să-și găsească și soții. Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a logodit cu o thailandeză de 23 de ani, pe care a întâlnit-o doar în urmă cu câteva zile. Nu e la prima căsătorie. Aici și-a găsit și prima nevastă, acum 12 ani, alături de care are doi copii. Au divorțat în urmă cu doar trei săptămâni.

„Thailandezele sunt servile și supuse”

prostitutie4.jpg

pattaya prostitutie thailanda paradis pedofili
Pattaya este cunoscută drept capitala sexului
Foto: Getty

 

„Nu mă înțelege greșit. Nu le plac doar pentru că sunt servile...dar fac curat și gătesc, chiar au grijă de tine. Am întâlnit o fată acum 10 zile și chiar cred că o să meargă relația, deși fosta soție și copiii mei mă urăsc. Oricum, cred că mai am maximum 20 de ani de trăit, deci vreau să mă bucur cât mai pot de viață”, i-a povestit bătbatul. 

Turism bazat pe sex

prostitutie2.jpg

pattaya prostitutie thailanda paradis pedofili
De cele mai multe ori, prostituatele din Thailanda sunt minore
Foto: Getty

 

Oriunde te duci pe străzile din Pattaya, vezi thailandeze îmbrăcate sumar, unele sunt aproape goale.

„Am trecut pe lângă un duș public, iar o femeie se masturba uitându-se la mine”, povestește Luke Williams. Nu totul e ceea ce pare aici. Scriitorul a văzut prostituate care cerșeau pe stradă. Altele, pline de sânge și de vânătăi, refuzau să se ducă la poliție să îi denunțe pe proxeneți. Cele mai multe dintre prostituate sunt minore, iar autoritățile nu fac nimic în această privință. În cluburile de striptease, bărbați albi trecuți de a treia tinerețe „aruncă” cu bani în puștoaicele dezbrăcate de pe scenă.

Deși, în teorie, prostituția este ilegală în Thailanda, această țară are cele mai multe prostituate. Din 2011 până acum, au fost salvate 1.400 de minore din lumea traficului de persoane. Mulți din acești copii vin din sate sărace. Le sunt promise job-uri la restaurante, iar ele, gândidu-se că viața de la oraș le va oferi un trai decent, acceptă fără să se gândească de două ori. Dar nu se întâmplă așa. Fetele, dar și băieții ajung în lumea prostituției, din care nu pot ieși fără un ajutor venit din afară, de cele mai multe ori din partea activiștilor pentru drepturile omului. În continuare, prostituția rămâne o problemă majoră în Thailanda, iar turiștii străini o țin „în viață”.

Loading...

Citește și

 • romance prostitutie kuwait arestate sex

  Mai multe românce au fost arestate în Kuwait, deoarece practicau prostituţia într-un hotel din Bneid Al-Qar, o suburbie a Kuwait City, relatează presa locală, citată de news.ro.

 • Trei localnici din localitatea ieşeană Hârlău, mamă, fiu şi soţia acestuia, sunt acuzaţi de procurori că au racolat mai multe liceence să se prostitueze în ţări din Europa de Vest.

 • bordel, patron, fete, elvetia

  Prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în ţări precum Elveţia ea este absolut legală. Astfel că lui Tony nu i-a fost greu să îşi deschidă un bordel în Zürich. A intrat în branşă în urmă cu aproape nouă ani, iar azi localul său a devenit unul dintre cele mai căutate. Atât de clienţi, cât şi de fetele care vor să practice prostituţia în condiţii legale.

 • maya

  Problema traficului de minore este la cote alarmante în România. Chiar dacă evoluția societății ar trebui să ducă la stoparea acestui fenomen, în zonele slab dezvoltate și în care nivelul de cultură a maselor este unul inferior, multe fete ajung să se prostitueze în bordelurile sau pe străzile din Europa. Mai mult, văd acest lucru ca pe singura oportunitate de a ieși din sărăcie.

 • prostituate anglia proxenti romani

  Două tinere de 18 ani au fost salvate, după ce forțele de ordine au făcut un raid la proprietatea unor proxeneți din Preston, Lancs (Marea Britanie), unde femeile erau ținute captive de trei bărbați români. Marius Petre (26 de ani), Adrian Matei (34 de ani) și Ionuț Ion (35 de ani) au fost reținuți.

 • O comisie de judecători din Irlanda, condusă de Yvonne Murphy, a prezentat un raport în legătură cu actele de pedofilie comise de preoţii catolici. Raportul conţine 700 de pagini şi tratează detaliat 45 de cazuri de pedofilie înregistrate între 1975 şi 2004.