Moment viral. Papa l-a binecuvântat pe Omul Păianjen

Ultima actualizare:

    Mattia Villardita, de 27 de ani, costumat în Spider Man, la VaticanFoto: Profimedia
Mattia Villardita, de 27 de ani, costumat în Spider Man, la VaticanFoto: Profimedia

Eveniment neobișnuit la Vatican! Papa Francisc l-a primit în Curtea San Damaso de la Vatican pe italianul Mattia Villardita, de 27 de ani, și l-a binecuvântat. Tânărul este un veritabil super-erou și a primit loc în secțiunea VIP pentru că readuce zâmbetele pe chipul copiilor internați în spitale unde îi vizitează costumat în personajul Marvel.

Villardita a fost decorat în 2020 de președintele Italiei Sergio Mattarella cu decorațiunea Cavaler al Ordinului de Merit al Italiei. Omul Păianjen i-a dăruit la rândul său Suveranului Pontif o mască de super-erou. Villardita a fost extrem de implicat în acțiunile sale sociale pe perioada pandemiei, sărind în ajutorul bătrânilor care nu se puteau deplasa și strângând bani pentru angajații din sistemul de sănătate. Tânărul mărinimos a devenit o vedetă națională în perioada pandemiei.

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net