Papa Francisc s-a deplasat în Armenia cu o Dacia Logan

5-act-3-papa.jpg

Fotografia cu Sfântul Pontif în Logan a făcut înconjurul lumii
Foto: AP

Avem un motiv de mândrie: maşinile româneşti au fost folosite în vizite oficiale la nivel înalt.

Fotografiile cu Papa ieșind dintr-o mașină românească a făcut înconjurul lumii. Timp de trei zile, Suveranul Pontif a folosit drept ”papamobil” un Logan alb. Papa Francisc a făcut o vizită apostolică în Armenia, în weekendul trecut, spune Radio Vatican. Papa Francisc a sosit vineri, 24 iunie, la Erevan, transmite Radio Vatican. După ceremonia oficială de bun venit de la aeroportul internaţional, Papa Francisc a fost preluat cu o Dacia Logan şi a făcut o vizită de rugăciune la catedrala armeană apostolică din Etchmiadzin. Apoi, Suveranul Pontif a mers la Palatul Preşedinţiei, tot cu Loganul, pentru o vizită de curtoazie la preşedintele ţării, Serzh Sargsyan. În toate cele trei zile ale vizitei, Papa a folosit Dacia Logan pentru deplasările sale.

Loading...

Citește și

 • papa francisc

  După cum ne-a obișnuit deja, Papa Francisc s-a pronunțat din nou public cu privire la evenimentele actuale care provocat teroare și dezechilibre. Ca reprezentant al Bisericii Catolice însă, Francisc a avut un mesaj neașteptat pentru creștini vis-a-vis de minoritățile sexuale.

 • papa francisc imigranti

  Papa Francisc continuă să lupte împotriva stereotipurilor care circulă în lume. În contextul recentelor atentate comise de teroriștii islamiști în Bruxelles, Suveranul Pontif a spălat picioarele mai multor imigranți de la adăpostul Castelnuovo di Porto, localizat în afara Romei, la slujba din Săptămâna Mare.

 • francisc chiril intalnire cuba

  Vineri, 12 februarie, a avut loc o întâlnire istorică între Papa Francisc, șeful Bisericii Catolice, și Patriarhul Chiril, șeful Bisericii Ortodoxe ruse. Întâlnirea a avut loc în Cuba, o țară neutră pentru un astfel de eveniment, fiind o țară predominant catolică și care a avut mereu strânse relații cu Moscova.

 • papa francisc furie mexic

  Papa Francisc a avut un moment de furie, marți (16 februarie), în timpul vizitei într-un oraș din Mexic. În timp ce Suveranul Pontif trecea prin mulțime, acesta a fost tras de mâini peste o persoană care se afla în fața sa într-un scaun cu rotile. Papa s-a enervat teribil pe cel care l-a făcut să cadă și l-a mustrat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1