Papa Francisc a primit cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID

Ultima actualizare:

    Papa Franciscfoto: captură YouTube
Papa Franciscfoto: captură YouTube

Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, şi papa emerit Benedict al XVI-lea, în vârstă de 94 de ani, au primit a treia doză de vaccin anti-COVID, a anunțat miercuri Vaticanul.

Vaticanul a anunţat miercuri că a început administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19 persoanelor de peste 60 de ani, printre care se numără şi papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, şi persoanele vulnerabile.

„În a doua jumătate a lunii octombrie, Direcţia de Sănătate şi Igienă a statului Vatican a început administrarea celei de-a treia doze de vaccin împotriva noului coronavirus, acordând prioritate persoanelor de peste 60 de ani şi persoanelor vulnerabile", a informat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, într-un comunicat.

Alături de papa Francisc a fost vaccinat cu a treia doză şi papa emerit Benedict al XVI-lea, în vârstă de 94 de ani. Papa Francisc a explicat de nenumărate ori că este important ca populaţiile să se vaccineze pentru a-şi proteja aproapele, iar în septembrie a subliniat că graţie vaccinurilor lumea începe să iasă „puţin câte puţin la lumină" şi să depăşească „negrul coşmar" al pandemiei.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net