Papa Francisc și-a ieșit din fire! A căzut peste un om cu handicap

Ultima actualizare:

    Papa Francisc a avut un moment de furie în timpul vizitei în mexic.Foto Daily Mail
Papa Francisc a avut un moment de furie în timpul vizitei în mexic.Foto Daily Mail

Papa Francisc a avut un moment de furie, marți (16 februarie), în timpul vizitei într-un oraș din Mexic. În timp ce Suveranul Pontif trecea prin mulțime, acesta a fost tras de mâini peste o persoană care se afla în fața sa într-un scaun cu rotile. Papa s-a enervat teribil pe cel care l-a făcut să cadă și l-a mustrat.

Marți (16 februarie), Papa Francisc a vizitat orașul Morella, din Mexic, în drumul său fiind înconjurat de o mulțime impresionantă de oameni, relatează Daily Mail. O persoană din mulțime l-a tras de mânecile robei și l-a făcut să cadă peste un om, care se afla într-un scaun cu rotile. Papa l-a sărutat pe frunte pe cel peste care căzuse, dar nu și-a putut ascunde iritarea față de cel care a comis această faptă.

Suveranul Bisericii Catolice și-a pierdut calmul caracteristic pentru un scurt moment și l-a mustrat pe cel care nu a avut stăpânire de sine. „Nu fii egoist! Ce s-a întâmplat? Nu fii egoist”, a izbucnit Papa Francisc. După câteva minute acesta s-a calmat și și-a continuat drumul prin mulțime.

În timpul vizitei sale în Mexic, Papa i-a sfătuit pe tineri să renunțe la banii obținuți din traficul de droguri și să construiască o comunitate bazată pe valorile culturale ale Mexicului.

Iată de ce s-a enervat Papa Francisc în timpul vizitei în Mexic:

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net