Papa Francis, declaraţii surprinzătoare:" Mă simt ca un copil şi adorm în timpul rugăciunii"

Ultima actualizare:

    Papa Francis a vorbit despre obiceiurile sale într-un interviu acordat televiziunii VaticanuluiFoto: Twitter
Papa Francis a vorbit despre obiceiurile sale într-un interviu acordat televiziunii VaticanuluiFoto: Twitter

Papa Francis (80) este unul dintre cei mai apreciaţi Suverani Pontifi ai Vaticanului datorită sincerităţii sale şi înţelegerii pe care o manifestă faţă de opiniile care contravin valorilor Bisericii Catolice. Într-un interviu recent, Papa Francis a vorbit despre aspectele pământeşti ale vieţii sale, iar cnfesiunile sale au adus zâmbetul pe buze tuturor celor care i-au citit declaraţiile.

Papa Francis a dezvăluit că uneori adoarme în timpul rugăciunilor, dar că nu consideră că acest lucru reprezintă o problemă, conform telegraph.co.uk.  Este de părere că Dumnezeu este fericit atunci când observă că adoarme ca un prunc în braţele protectoare ale tatălui. Pontiful în vârstă de 80 de ani a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu moderat de unul dintre preoţii vaticanului, preotul Marco Pazza. Interviul a fost difuzat de televiziunea deţinută de Vatican, numită Tv2000. "Uneori adorm în timp ce spun rugăciunile, dar nu cred că este un lucru rău. Există un psalm, 129 care spune că fiecare dintre noi este asemenea unui copil în braşele tatălui. Un copil se simte liniştit în braţele părintelui său şi, uneori mai adoarme", a povestit Papa Francis. 

Pontiful este cunoscut pentru viziunea sa plină de înţelegere la adresa minorităţilor sociale, dar şi ca aparător al libertăţii de exprimare. Vorind despre libertatea de exprimarea, a spus: "Nu poţi provoca. Nu poţi insulta valorile altora. Nu poţi să iei în râs credinţele celor din jurul tău". Nu s-a ferit să abordeze subiectul preoţilor homosexuali. "Dacă cineva este hmosexual şi alege să îl caute pe Domnul, cine sunt eu să îl judec pentru faptele sale"? Papa Francis a discutat şi despre subiectul orientării sexuale. "Orice persoană, indiferent de orientarea sexuală pe care o are, ar trebui să fie respectată şi tratată cu demnitate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net