Panică la un festival de muzică din Londra! "Dansam şi dintr-o dată am început să tuşim"

Festival Elrow

Festival muzica electronică
Atmosfera incendiară de la festivalul din Elrow
Foto: Instagram

Teroarea a pus stăpânire pe oamenii care au dorit să se disteze weekendul acesta la un festival de muzică electronică din Elrow, Londra. Totul părea să decurgă normal,iar cei prezenți se distrau de minune atunci când o substanță necunoscută a început să se împrăștie în rândul celor din public. Săriturile și zâmbetele au fost înlocuite de panică și de oameni speriați care fugeau în toate părțile direcțiile pentru a scăpa de substanța care îi făcea să rămână fără aer.

Mărturisirile celor prezenți ilustrează starea de panică generală care a pus stăpânire pe public. Potrivit publicației britanice Mirror, o participantă a declarat că toți cei din jurul său tușeau și plângeau, în timp ce unii alergau speriați. Cel mai înspăimântător a fost faptul că nimeni nu știa ce se petrecea. Ulterior, au circulat niște zvonuri conform cărora reacția alergică în masă s-a datorat unui fel de gas lacrimogen. Explicația aceasta a fost, însă,respinsă de reprezentanții poliției careau susținut că nu a fost detectată nici o urmă de substanță care  fi putut provoca alergii celor prezenți la festival.  Au adăugat că simptomele resimțite de public nu sunt specifice reacțiilor care apar în urma inhalării gazului iritant sau spray-ului cu piper.

Poliția încearcă să deslușească misterul substanței care a stricat distracția miilor de oameni și a scăzut gradul de încredere în organizatorii unor astfel de evenimente culturale. 

Festival Elrow

festiva muzică electronică
Distracția dinaintea substanței sufocante
Foto: Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1