Panică la Casa Albă! Dr. Anthony Fauci și alți doi membri ai echipei lui, în autoizolare

anthony-fauci.jpg

Anthony Fauci, la o conferință de presă alături de Donald Trump
Anthony Fauci (foto stângă) se află în autoizolare
Foto: AFP

Vești îngrijorătoare de la Casa Alba! Trei membri ai echipei care luptă contra conronavirusului de la Casa Albă, între care celebrul specialist în boli infecţioase Anthony Fauci, vor rămâne în izolare după ce s-ar fi expus virusului.

Tot mai multe persoane din staff-ul de la Casa Albă sunt în pericol. Robert Redfield, director al Centrului de prevenţie a bolilor infecţioase (CDC), şi Anthony Fauci, care îl sfătuieşte pe Donald Trump, s-a plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane contaminate. 

Purtătoarea de cuvânt a vicepreședintelui american, infectată cu Covid-19

Al treilea responsabil este Stephen Hahn, care coduce FDA, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente. Aceste informaţii vin după o zi de la anunţul lui Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence, care a fost testată şi diagnosticată pozitiv, anunță news.ro.

Statele Unite au înregistrat 1.568 de decese din cauza coronavirusului în 24 de ore, totalul victimelor fiind de 78.746, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins. Potrivit universităţii din Baltimore, au fost depistate 1.309.164 de cazuri în ţara cea mai afectată de pandemie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1