Panică la bordul vasului de croazieră! 332 de pasageri internaţi de urgenţă cu dureri de stomac

Ultima actualizare:

    Vasul Independence of the Seas a intrat în carantină
Vasul Independence of the Seas a intrat în carantină

Şi-au stricat concediul din cauza unui virus gastrointestinal! 5.547 de pasageri s-au îmbarcat luni, 11 decembrie, din Port Everglades, Florida, la bordul vasului aparţinând Royal Caribbean. Călătoria avea să se transforme într-un coşmar, după mai puţin de cinci zile.

Sperau să aibă parte de cea mai frumoasă experienţă din viaţa lor la bordul vasului Independence of the Seas, aparţinând Royal Caribbean. Însă la patru ore după ce au ridicat ancora, peste 300 de pasageri au început să acuze dureri de burtă îngrozitoare. Croaziera a fost întreruptă între Labadee şi Jamaica după ce doctorii de la bord au pus diagnosticul: intoxicaţie cu Norovirus.


    332 de pasageri, itoxicaţi cu Norovisur
332 de pasageri, itoxicaţi cu Norovisur

Sâmbătă, 16 decembrie, căpitanul vasului recunoscut că a dat ordin să oprească în primul port pentru a-i interna pe toţi cei 332 de pasageri, la scurt timp după ce a pornit în cursă. Iniţial, compania a declarat că ar fi fost vorba de 220 de pasageri intoxicaţi. Ulterior, vasul a intrat în proceduri de carantină şi dezinsecţie pentru a reduce riscul îmbolnăvirii şi altor pasageri. Toţi cei aflaţi la bord au declarat că întreaga călătorie a fost un coşmar de nedescris.


    Panică la bord din cauza simptomelor specifice toxiinfecţiei
Panică la bord din cauza simptomelor specifice toxiinfecţiei

„A fost îngrozitor! Ne-am speriat cu toţii când am văzut cât de mulţi oameni au ajuns la doctor în acelaşi timp, prezentând aceleaşi simptome: vomă, diareea şi dureri de burtă”, a declarat pentru NBC Tracy Torres, una dintre pasagere. Oamenii au plătit 300 de dolari pentru croaziera de cinci zile şi sperau să profite la maximum de vremea frumoasă şi serviciile de la bordul ambarcaţiunii. În prezent, vasul Independence of the Seas este reţinut la ţărm pentru a fi dezinfectat şi curăţat conform normelor sanitare internaţionale. Trebuie menţionat că până miercuri, toate medicamentele de la bord împotriva toxiinfecţiilor fuseseră epuizate.

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net