Palatul Kensington este bântuit! Fantoma „locuiește” în camera micuțului prinț Louis

printul-louis-printesa-charlotte.jpg

Prințul Louis, la geam cu sora lui, prințesa Charlotte
Camera prințului Louis (foto stânga) ar fi bântuită
Foto: AFP

Panică printre angajații familiei regale britanice! Aceștia susțin că Palatul Kensington este bântuit de fantoma unui băiețel. Se crede că acesta a murit din cauza unei boli rare, în urma căreia a rămas mutilat. Peter „Băiatul Sălbatic” ar locui în camera micuțului prinț Louis (1 an).

Prințul William și Kate Middleton locuiesc în cea mai bântuită parte a Palatului Kensignton. Angajații, dar și membri familiei britanice, au fost martorii activității paranormale, potrivit Daily Star. Se pare că apartamentul 1A, acolo unde locuiesc ducii de Cambrdige și cei trei copii ai lor, este locul unde apare fantoma unui băiețel „deformat”. Ar fi vorba despre Peter, poreclit „Băiatul Sălbatic”, căruia îi place să stea în camerele celor mici.

Peter a fost „animalul de companie” al Regelui George I

fantoma-peter.jpg

Portretul lui Peter „Băiatul Sălbatic”
Portretul lui Peter este încă agățat într-una din încăperile palatului
Foto: dailystar.co.uk

 

Potrivit legeendelor, Peter a fost un băiețel descoperit într-o pădure din Germania, abandonat gol pușcă, în 1975. A fost adus să locuiască la Palatul Kensington, drept „animalul de companie” a Regelui George I. Un tablou cu portretul copilului încă este agățat pe unul dintre pereții palatului. În pictură, se vede că băiețelul are fața deformată, iar experții susțin că acesta este un indiciu că ar fi suferit de Sindromul Pitt-Hopkins, o boală extrem de rară. Simptomele acesteiea includ paralizia, creșterea întârziată și anormală, probleme cu respirația, epilepsia și chipul deformat. Peter nu putea vorbi și a refuzat să învețe bunele maniere.

Nu voia să doarmă niciodată în pat. El se chircea într-un colț al camerei. La un moment dat, familia regală s-a plictisit de el și l-a plătit să se mute la o fermă din Hertfordshire. A trăit până la vârsta de 70 de ani și singurele cuvinte pe care le-a putut pronunța vreodată au fost „Peter” și „Regele George”. După moartea sa, se crede că spiritul lui Peter bântuie camera prințului Louis. Nu e singura fantomă văzută în Palatul Kensington. Martorii susțin că l-au văzut și pe George al II-lea, care a murit în 1760, în timpul Războiului de Șapte ani. 

 

Citește și

Kate Middleton, mămică model! Participă alături de Prințul Louis la lecții de dans și cântat

Ce grimase adorabile! Prințul Louis a furat toate privirile la parada dedicată Reginei Elisabeta a II-a!

 

 

Loading...

Citește și