A păcălit lumea întreagă că e prinţ

Ultima actualizare:

    I-a oferit un  aşa-zis titlu nobiliar  Pamelei  Anderson
I-a oferit un aşa-zis titlu nobiliar Pamelei Anderson

Zeci de ani a râs de lumea bună! Stefan Cernetic, un om de rând care s-a dat drept nobil, a fost arestat recent după ce i s-au descoperit escrocheriile. Asta după ce a păcălit capetele încoronate şi vedetele.

Mai ceva ca în filme! Poliţia italiană l-a demascat pe Stefan Cernetic (57 de ani) că nu este prinţ al Muntenegrului, Albaniei, Serbiei şi Voievodinei, cum se pretinde. După ce a plecat de la nişte hoteluri de lux fără să plătească, s-a descoperit, după zeci de ani, că acesta este în realitate un om de rând, născut în Italia. De altfel, se spune că Cernetic a inventat tocmai că are origine nobiliară pentru a beneficia de privilegii, cum ar fi vacanţe şi petreceri de lux, unde era invitat datorită rangului său, despre care nimeni nu îşi putea imagina că e fals.


    Se întâlnea cu Albert de Monaco
Se întâlnea cu Albert de Monaco

În urmă cu numai două săptămâni, Cernetic a participat la cursele de Formula 1 de la Monaco, cu un şeic şi supermodele. A luat masa cu prinţesa Irina a Greciei şi Danemarcei, la Atena. Se întâlnea cu prinţul Albert de Monaco şi membri ai marilor familii aristocratice, Savoia, Habsburg şi Hohenzollern, potrivit elespanol.com.În urmă cu doi ani, i-a acordat, în mod fals, un titlu de contesă de Giglo actriţei Pamela Anderson (49 de ani), care a îngenuncheat în faţa lui. Cernetic a inventat o întreagă poveste pentru a susţine că are origine nobilă. Spunea că este chiar descendentul împăratului roman Constantin cel Mare, care a domnit între anii 306-337. De asemenea, se dădea drept şeful casei regale a Muntenegrului. Călătorea în întreaga lume într-un Mercedes negru cu steagul muntenegrean şi o falsă insignă regală. Avea şi blazon nobiliar pe care figurau castele din Transilvania. Se caza gratis la hoteluri de lux, participa la petreceri de fiţe pe iahturi, până i s-a înfundat. Când poliţia italiană a întrebat autorităţile din Muntenegru (n.r.stat din Europa de Sud-Est) despre el, i s-a spus că e un impostor. Muntenegru nu are monarhie din 1919, după încheierea Primului Război Mondial, şi a dispărut de pe hartă ca stat independent, fiind integrat în Regatul sârbilor, al croaţilor şi slovenilor. Şi-a recăpătat independenţa în 2006, când s-a separat de Serbia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net