Omorau femei și făceau plăcinte din carnea lor pentru școli și spitale

Ultima actualizare:

    Cei trei canibali vindeau plăcinte din carnea victimelor
Cei trei canibali vindeau plăcinte din carnea victimelor

Trei persoane din Brazilia au ucis cel puțin două femei, apoi din carnea lor au făcut plăcinte, pe care le-au vândut vecinilor, școlilor și spitalelor din oraș.

Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, soția Isabel Cristina Pires și amanta Bruna Cristina Oliveira da Silva au fost acuzați de acte de canibalism, după ce, în perioada 2008-2012, au ademenit in casa lor cel puțin două femei, le-au ucis și le-au mancat.

O parte din trupurile victimelor, cărora le promiteau că le vor ajuta să se angajeze ca bone, a fost folosită ca umplutură pentru diverse plăcinte. Acestea au fost ulterior vândute vecinilor, școlilor și spitalelor din orașul Garanhuns, sub pretextul că ele conțin carne de pui sau ton.

Făceau parte dintr-o sectă

Cei trei au fost arestați după ce au folosit cartea de credit a unei victime. Aceștia au mărturisit polițiștilor că fac parte dintr-o sectă care are ca scop "purificarea lumii și reducerea populației". Imediat după reținerea acestora, anchetatorii au găsit în casa lor o carte de 50 de pagini intitulată "Revelațiile unui schizofrenic", scrisă de Silveira. În ea, bărbatul mărturisea că "aude voci și că este obsedat de uciderea femeilor".

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net