Om fără adăpost, ucis de poliţie în SUA

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a luptat cu poliţiştiiFoto: Captură video
Bărbatul s-a luptat cu poliţiştiiFoto: Captură video

Un bărbat fără adăpost a fost împuşcat mortal de poliţie, duminică, la Los Angeles. Incidentul a fostfilmat de un trecător şi postat pe reţelele de socializare.

“Poliţia a ucis un om fără adăpost la Skid Row“, a anunţat “Los Angeles Times”. “Lasă arma!” se aude o voce în filmul postat pe Internet, vizionat de două milioane de ori. Cinci poliţişti se luptă cu un om care e la pământ ţi se aud cinci focuri de armă. “De ce l-aţi omorât pe omul ăsta”, se aude strigând un martor. Anthony Blackburn, trecătorul care a imortalizat incidentul, spune că a început să filmeze cu telefonul după ce poliţiştii l-au înconjurat pe omul fără adăpost în faţa cortului său.

Suferea de tulburări mintale

Comandantul poliţiei din Los Angeles, Andrew Smith, a spus că omul era suspect de fur. Când ofiţerii au încercat să-l aresteze, a început să se lupte cu ei. Smith a explicat că au încercat să-l potolească folosind electroşocuri, dar nu s-a reuşit. După ce omul a pus mâna pe arma unui poliţist, trei ofiţeri l-au împuşcat. Martorul Tonya Edwards a spus că victima suferea de tulburări mintale.

O mulţime furioasă

Omul ucis, cunoscut sub numele de “Africa”, trăia într-un cort de câteva luni, după o internare într-un spital de psihiatrie, în cartierul din oraş în care locuiesc mulţi oameni fără adăpost. O mulţime furioasă s-a adunat la locul accidentului. Pe reţele sociale, multe persoane s-au arătat şocate de incident. Unii fac legătura cu crimele împotriva persoanelor de culoare petrecute în toamna trecută în Ferguson (Missouri), New York şi Cleveland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net