Oferte de muncă în străinătate în 2015!

Ultima actualizare:

    Aceste oferte de muncă în străinătate în 2015 te vor ajuta să te orientezi, dacă vrei să lucrezi peste hotareFoto Click!
Aceste oferte de muncă în străinătate în 2015 te vor ajuta să te orientezi, dacă vrei să lucrezi peste hotareFoto Click!

Oferte de muncă în străinătate în 2015, dintre cele mai diverse! Cele mai căutate domenii sunt IT, medicină, inginerie, agricultură şi construcţie.

Vreţi să câştigaţi un ban cinstit în străinătate şi nu ştiţi încotro să vă îndreptaţi? Cel puţin una dintre următoarele oferte de muncă în străinătate în 2015 ar putea fi pe gustul dumneavoastră, în caz că aţi luat deja o hotărâre în acest sens.

Persoanele care lucrează în IT, inginerii, medicii şi constructorii au cele mai mari şanse să găsească locuri de muncă în străinătate, în următorul an, susţin specialiştii în recrutare. Veniturile pot fi substanţiale: salariile pot ajunge până la 10.000 de euro, în cazul medicilor, spre exemplu.

"În anul 2015 pe piaţa forţei de muncă se caută persoanele care lucrează în IT, inginerii, medicii, persoanele care lucrează în domeniul construcţiilor, dar şi cei ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul energetic. Pachetul salarial diferă, însă medicii pot ajunge la salarii de 10.000 de euro pe lună, în timp ce IT-iştii pot primi o leafă lunară de 5.000 de euro”, a mărturisit Cristian Panţir, manager de marketing, potrivit adevarul.ro.

Dar care sunt, oare, cele mai tentante oferte de muncă în străinătate în 2015? Click! a aflat! Cele mai interesate ţări să atragă forţă de muncă din România sunt Irlanda, Germania, Elveţia, Franţa, Danemarca, Belgia şi Finlanda.

Joburi în străinătate, pentru care românii pot aplica în 2015!

Aici puteţi aplica! Aţi putea fi instalator, sudor, tâmplar sau electrician, pentru un salariu de 1.200 de euro lunar sau şofer de tir, contra sumei de 1.500 de euro, în Germania. Tot aici mai puteţi aplica şi pentru îngrijitori de purcei, în Germania, contra un salariu mai mare, de 1.600 de euro pe lună.

Totodată, în Anglia, se caută asistenţi medicali, pentru o sumă de 40.000 de lire pe an sau chelneri, în Austria, pentru un salariu de 1.200 de euro lunar.

Dulgheri, zugravi, bucătari, sudori, şoferi pentru betoniere - cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi care doresc să lucreze dincolo de graniţele ţării pot aplica pentru toate aceste oferte şi aici!

Specialiştii IT, cei mai căutaţi pentru oferte de muncă în străinătate în 2015

Persoanele care au un profil tehnic şi background în IT, Inginerie, Transport şi Telecomunicaţii sunt candidaţii care au cele mai mari şanse să obţină locuri de muncă în străinătate în 2015.

"Pe parcursul anului, pe www.hipo.ro, sunt deschise şi oportunităţi de joburi în străinătate pentru candidaţii care au profil economic. Indiferent, însă, de cerinţele tehnice, cunoaşterea la nivel avansat sau nativ a limbii engleze şi a limbii de origine a companiei respective reprezintă un criteriu obligatoriu care va fi evaluat în procesul de selecţie”, a declarat Delia Moreanu, potrivit adevărul.ro.

Aceasta susţine că, în prezent, sunt peste 50 de oportunităţi de locuri de muncă în străinătate pentru cei cu studii superioare. Concret, între 10 - 15% dintre programele de internship şi management publicate anual pe hipo.ro sunt adresate absolvenţilor care vor să lucreze în afara ţării.

Cele mai căutate limbi străine pentru a avea oferte de muncă în străinătate în 2015

Cunoştinţele de limbă engleză la angajare au devenit o necesitate, în special în companiile multinaţionale. La mare căutare, în anul 2015, e, însă, limba germană, cerută de tot mai mulţi angajatori. „Să vorbeşti engleză fluent şi să ştii bine germană şi franceză te scoate din mulţime. Astfel îţi sporesc şansele să fii angajat şi să primeşti un salariu competitiv”, spune George Butunoiu, specialist în recrutare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net