Obama a făcut din nou istorie! Imaginea care a emoționat întreaga lume

obama_1.jpg

barack obama
Barack Obama a publicat un Tweet care a devenit cel mai popular din istorie
Foto: Getty

Ca reacție la frământările sociale și luptele de stradă sângeroase din orașul Charlottesville, care au la bază tendințe rasiste, fostul președinte american, Barack Obama, a publicat pe contul său de Twitter o fotografie și un mesaj care au devenit virale.

Imaginea și mesajul publicate de Obama au devenit cel mai popular Tweet din istorie, după ce a primit aproape trei milioane de like-uri, după cum informează The Guardian. Este vorba despre o fotografie aparent simplă, dar plină de emoție și care transmite un mesaj puternic.

obama_2.jpg

barack obama
Această fotografie a strâns aproape trei milioane de like-uri
Foto: Twitter

În imagine, fostul președinte al Statelor Unite apare în costum, cu sacoul pe umăr și prevește zâmbitor pe fereastra unde pot fi bservați patru copii adorabili care provin din rase diferite (doi copii albi si blonzi, unul de culoare și un altul est-asiatic).

În descrierea fotografiei, Obama a adăugat și un citat celebru care aparține lui Nelson Mandela, fostul președinte al Africii de Sud, care a suferit de-a lungul vieții de pe urma discriminării rasiale: „Nimeni nu se naște urând o altă persoană pentru culoarea pielii, orginiea sau religia sa. Oamenii sunt învățați să urască, iar dacă pot deprinde ura, pot învâța să și iubească.”

 

Loading...

Citește și

  • michelle barack obama

    Soții Obama sunt hotărâți să recupereze vacanțele pierdute în timpul celor două mandate petrecute la Casa Albă. Barack și Michelle Obama se relaxează zilele acestea în cea mai romantică regiune din Italia, Toscana. Fosta Primă Doamnă a Americii a ales o ținută foarte sexy.

  • sotii obama

    Viața s-a schimbat complet pentru Barack și Michelle Obama din luna ianuarie a acestui an, când s-a făcut trecerea oficială spre Donald și Melania Trump. Cei doi, la fel de îndrăgostiți ca atunci când s-au căsătorit, au avut parte de vacanțe incredibile în Europa, în care s-au relaxat și au uitat de grijile care le apăsau umerii nu cu prea mult timp în urmă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1