Oamenii cu chelie, mai în pericol de a se îmbolnăvi de COVID-19

Ultima actualizare:

    Chelia este un factor perfect de predicție că va fi un caz sever
Chelia este un factor perfect de predicție că va fi un caz sever

Oamenii cu chelie riscă mai mult să se infecteze cu COVID-19 și să moară din această cauză. Ei au hormoni care ajută virusul.

Oamenii cu chelie riscă mai mult să se infecteze cu COVID-19 și să moară din această cauză. Hormonii androgeni sunt cei care fac ca bărbații să-ți piardă părul pe măsură ce îmbătrânesc. Cercetătorii de la Madrid cercetează efectele acestor hormoni asupra coronavirusului. Studiile lor au arătat că bărbații cu chelie sunt mai afectați de coronavirus decât cei care nu chelesc. Profesorul Carlos Wambier, de la Universitatea Brown, conducătorul unuia dintre studii, spune că oamenii cu chelie prezintă un risc mai mare de a muri de coronavirus, deoarece hormonii masculini ajută virusul să atace celulele, potrivit ”Daily Mail”.

Mihai Trăistariu, în război alături de chelioși

Ei sunt sexy-chelioşii din fotbalul românesc! Votează-l pe cel mai tare!

Chelioșii, cazurile cele mai grave în spitalele spaniole

A fost stabilită o legătură certă între hormonii androgeni, care cauzează pierderea părului la bărbați, și cele mai grave cazuri de COVID-19 din spitalele spaniole. ”Chelia este un factor perfect de predicție că va fi un caz sever”, spune profesorul Wambier. Descoperirea ar putea să fie numită Semnul Gabrin, după ce primul doctor din SUA care a murit de coronavirus a fost Frank Gabrin, un bărbat chelios, spun cercetătorii. În lume, sunt 6.720.127 de oameni infectați cu COVID-19 și 393.536 de persoane au fost ucise de virus. Oamenii cu chelie riscă mai mult să se infecteze cu COVID-19 și să-și piardă viața din această cauză.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net