Oamenii cu chelie, mai în pericol de a se îmbolnăvi de COVID-19

chelie.jpg

Chelioșii, cazurile cele mai grave
Chelia este un factor perfect de predicție că va fi un caz sever
Citeste tot despre: 

Oamenii cu chelie riscă mai mult să se infecteze cu COVID-19 și să moară din această cauză. Ei au hormoni care ajută virusul.

Oamenii cu chelie riscă mai mult să se infecteze cu COVID-19 și să moară din această cauză. Hormonii androgeni sunt cei care fac ca bărbații să-ți piardă părul pe măsură ce îmbătrânesc. Cercetătorii de la Madrid cercetează efectele acestor hormoni asupra coronavirusului. Studiile lor au arătat că bărbații cu chelie sunt mai afectați de coronavirus decât cei care nu chelesc. Profesorul Carlos Wambier, de la Universitatea Brown, conducătorul unuia dintre studii, spune că oamenii cu chelie prezintă un risc mai mare de a muri de coronavirus, deoarece hormonii masculini ajută virusul să atace celulele, potrivit ”Daily Mail”.

Mihai Trăistariu, în război alături de chelioși

Ei sunt sexy-chelioşii din fotbalul românesc! Votează-l pe cel mai tare!

Chelioșii, cazurile cele mai grave în spitalele spaniole

A fost stabilită o legătură certă între hormonii androgeni, care cauzează pierderea părului la bărbați, și cele mai grave cazuri de COVID-19 din spitalele spaniole. ”Chelia este un factor perfect de predicție că va fi un caz sever”, spune profesorul Wambier. Descoperirea ar putea să fie numită Semnul Gabrin, după ce primul doctor din SUA care a murit de coronavirus a fost Frank Gabrin, un bărbat chelios, spun cercetătorii. În lume, sunt 6.720.127 de oameni infectați cu COVID-19 și 393.536 de persoane au fost ucise de virus. Oamenii cu chelie riscă mai mult să se infecteze cu COVID-19 și să-și piardă viața din această cauză.

Loading...

Citește și

  • catalin maruta andra

    Au suferit din cauza cheliei, însă le-a revenit imediat zâmbetul pe buze după ce au găsit soluţia: implantul de păr. Cătălin Măruţă este fericit cu noua podoabă capilară, mult mai deasă, iar rezultate spectaculoase se observă şi la soliştii Sorin Brotnei şi Dinu Maxer.

  • Nici măcar mamele lor nu-i văd frumoşi, dar asta nu-i supără prea tare. Se consideră vedete pentru că toată fauna întoarce capul după ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1