O vedetă şochează! "Nu ştiu cine e tatăl copilului meu"

josie-cunningham_taiata.jpg

Josie Cunningham
Josie Cunningham nu ştie cine este tatăl copilului ei
Foto: The Mirror
Citeste tot despre: 

Recent, Josie Cunningham ( 24 de ani) din Marea Britanie a devenit mama unei superbe fetiţe sănătoase. Tânăra, care e damă de companie, nu ştie, însă, cine este tatăl copilului ei.

Josie Cunningham, cea care a vrut să facă întrerupere de sarcină pentru a participa la reality-show-ul "Big Brother", nu a fost niciodată căsătorită, potrivit The Mirror. În plus, pe lângă fetiţa careia tocmai i-a dat viaţă, femeia mai are încă doi băieţi în vârstă de 6 şi 3 ani.

Josie nu ştie cu exactitate cine e tatăl fetiţei sale. Totuşi, tânăra bănuieşte că acesta ar putea fi un medic chirurg cu care întreţinea relaţii sexuale pe bani. Ceilalţi doi posibili taţi ar putea fi iubitul unei prietene sau un tip fotbalist, cu cei doi având relaţii sexuale pasagere.

actrita.jpg

Josie Cunningham copil fata bebelus
Josie Cunningham vrea să afle misterul: cine este părintele fiicei ei
Foto: Arhivă personală

Femeia e hotărâtă să afle misterul. Pentru a afla cine e părintele bebeluşului, ea a cerut ajutorul autorităţilor: cei trei bărbaţi au acceptat să doneze probe pentru testul ADN. În prezent, Josie  aşteaptă să vină rezultatele. "Oricine ar fi tatăl ei e un bărbat norocos. Are o fiică atât de frumoasă! In inima mea am ştiu mereu cine aş vrea să fie tatăl fetiţei, dar trebuie să astept rezultatul testului", a mărturisit tânăra.

Indiferent de rezultate, care vor veni chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, proaspata mămică a afirmat că nu o sperie gândul că îşi va creşte singură cei trei copii.

A vrut să avorteze pentru a fi celebră

Josie Cunningham a intrat în atenţia opiniei publice în primăvara acestui an, când a mărturisit public că vrea să avorteze, pentru a participa la reality-show-ul "Big Brother" din Marea Britanie.

Tânăra de 24 de ani este cunoscută pentru controversele pe care le le-a provocat în repetate rânduri cu declaraţiile ei, printre acestea fiind şi afirmaţia: "Alăptatul este incest".

Loading...

Citește și