O senatoare australiană și-a alăptat copilul chiar în Parlament

senatoare.jpg

senatoare alaptat
Senatoarea și-a hrănit fetița la sân în Parlament
Foto: Twitter

Un bebeluș de două luni a intrat în istoria Australiei după ce mama sa, senatoare, a fost nevoită să o alăpteze chiar în timpul unei ședințe în Parlament. Gestul ei a fost imortalizat și răspândit pe Internet.

Alia Joy (două luni) este fetița senatoarei Larissa Waters, din Queensland, din partea partidului Verzilor, a devenit celebră în întreaga lume după ce a beneficiat de o „pauză de masă” ca la carte din partea mamei sale, precizează CNN.

Când micuței Alia i s-a făcut foame, mama sa nu a avut încotro și a trebuit să o hrănească la sân și a făcut acest lucru în Parlament, iar colegii săi nu s-au simțit deloc ofensați.

„Sunt tare mândră că fetița mea a fost primul copil alăptat în Parlament”, a scris senatoarea pe pagina sa de Twitter.

bebe.jpg

senatoare alaptat
Alia Joy, fiica senatoarei australiene
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • angelina jolie

    Alăptarea este un proces natural, sănătos şi profund uman. Remarcabil şi deprimant este tabu-ul pe care încă îl reprezintă, pentru că, să o recunoaştem, în acest proces sunt implicaţi sânii. Toate femeile îi au. Dar sânii mai înseamnă şi hrană.

  • mama alapteaza

    Bărbat sau femeie? Într-o perioadă în care femeile se confruntă cu atitudini din ce în ce mai agresive din cauza unui gest cât se poate firesc, alăptatul în public, povestea unui transsexual care a dat naștere unui copil și îl alăptează face zilele acestea înconjurul lumii.