O româncă și fiul ei, puși sub acuzare în jaful de 60 de milioane de euro din casa Tamarei Ecclestone

tamara_ecclestone_si_sotul_ei.jpg

tamara ecclestone si sotul ei
Tamara Ecclestone și soțul ei au rămas fără bijuterii în valoare de 60 de milioane de euro
Foto: Profimedia

Tamara Ecclestone (35 de ani), fiica cea mare a boss-ului de la Formula 1, Bernie Ecclestone, care are o avere de 4,2 miliarde dolari, a rămas fără bijuterii în valoare de 60 de milioane de euro chiar în preajma Crăciunului. În urma cercetărilor, o româncă și fiul său sunt considerați principalii suspecți și au fost puși sub acuzare pentru conspirație în vederea săvârșirii furtului.

Maria Meșter (47 de ani) și fiul ei, Emil-Bogdan Savastru (29 de ani), au fost puși sub acuzare sâmbătă, de o instanță din Westminster. Meșter, care lucra ca menajeră, a fost arestată vineri pe aeroportul Stansted, la sosirea din Italia, iar Savastru a fost reţinut pe aeroportul Heathrow din Londra, anunță The Sun.

Cei doi vor rămâne în custodia poliţiei şi vor compărea din nou în instanţă pe 28 februarie, la Isleworth Crown Court.

Casa prădată are 57 de camere

Jaful a durat 50 de minute şi a avut loc în 13 decembrie, când moştenitoarea miliardarului Bernie Ecclestone tocmai plecase din ţară pentru vacanţa de Crăciun. Tamara locuieşte în casa prădată, care are 57 de camera, cu soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor de cinci ani, Sophia. Se crede că hoţii au pătruns în vilă prin grădina din spate. Un purtător de cuvânt al Tamarei Ecclestone a confirmat furtul pentru ziarul “The Sun”: “Din nefericire pot să confirm ca a avut loc o invadare a domiciliului. Securitatea internă cooperează acum cu poliţia. Tamara şi familia sunt bine, dar incidentul le-a produs furie şi tulburare.

Un vecin a descris jaful drept şocant, fiindcă este vorba de una din cele mai sigure case din Londra de pe una din cele mai sigure străzi londoneze. În numai 50 de minute, hoţii au avut timp să spargă seifurile ascunse în dressing-urile Tamarei şi ale lui Jay. Tamara Ecclestone a fost jefută de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1